Search
Close this search box.
550657_capture_f-1
VREME ČITANJA: 2 min

PRIJEPOLJE JE OPET PRIVLAČNA DESTINACIJA: Kod kuće je najlepše ako pitate ova dva osamnaestogodišnjaka!

Minimalne promene u igračkom kadru.

Sada već slobodno možemo reći redovni učesnik zonskog stepenja takmičenja, sastav Polimlja iz Prijepolja je u aktuelnom prvenstvu istakao kandidaturu za plasman u viši rang takmičenja.

Ekipa zimsku pauzu provodi na deobi druge pozicije, devet bodova zaostatka za jesenjim prvakom. Kvalitet lige je veliki, razlika između klubova je jako mala, što bi se reklo “svako svakog može da dobije”, pa se na proleće očekuje jako zanimljiva borba za što bolji plasman.

Što se tiče igračkog kadra, na zvaničnim profilima kluba su stigle informacije povodom dva odlaska i dva dolaska. Što se tiče pojačanja, stigli su dvojica osamnaestogodišnjaka, Boris Opančanin i Milovan Reljić.

Reč je o deci Polimlja, koja su u prethodne tri, odnosno tri i po godine svoje fudbalske veštine unapređivali i demonstrirali u dresu lučanske Mladosti, sada će opet obući dres “Redsa sa Lima”, po prvi put kao prvotimci. Osim što je Polimlje dobilo značajna igračka pojačanja, ovi dolasci su sasvim sigurno pokazatelj da je klub u proteklom periodu povratio prethodno poljuljano poverenje i da je opet postao poželjna destinacija.

U nedavno završenom prelaznom roku Polimlje je ostalo bez dva standardna prvotimca, Ivan Lučić odlična “jedinica” odlučio je da karijeru nastavi u komšiluku, on će u narednom periodu braniti boje pribojskog Fapa, sa kojim će pokušati da izbori plasman u Prvu ligu Srbije. Potvrđen je i odlazak brzonogog veziste, Mirnela Hurića, koji je otišao na Zlatibor, gde će pokušati da izgradi zapaženije mesto na fudbalskom nebu. 

Takođe, put Priboja otišli su tinejdžeri, prvotimac Nemanja Ivezić i povremeni prvotimac, Murat Beganović, koji će nastupati za omladinsku selekciju “kamiondžija”.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone