Search
Close this search box.
617557_omladinac_f
VREME ČITANJA: 2 min

EPILOG NEGATIVNE SERIJE: Prošlosezonski šampion mora da pronađe novog šefa stručnog štaba – osmomesečna saradnja je okončana!

Zimski san se prekida šok terapijom.

Fudbaleri Omladinca iz Zablaća prethodnu sezonu u okviru Zone Zapadno-moravske okončali su kao suvereni šampioni, s obzirom da su do pehara stigli sa 16 bodova predsnoti u odnosu na najbližeg pratioca užičko Jedinstvo Puteve.

U aktuelnoj sezoni u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana fudbaleri Omladinca igraju po sistemu toplo-hladno, ali dva prolećna poraza u ukupno tri odigrana prvenstvena kola, uslovila su da se klupski čelnici odluče za promenu na trenerskoj klupi.

Naime, sastav iz Zablaća je u prolečnoj premijeri, minimalnim rezultatom 1:0 savladao ekipu Tutina, da bi zatim usledili neuspesi u mečevima sa čačanskim Borcem 1926 (0:2) i Vrelo Sportom (2:4), a kada se na navedeno doda i činjenica da je u poslednjih šest ovosezonskih prvenstvenih mečeva ekipa doživela čak četiri poraza, odluka je bila očekivana.

Nakon sedam i po meseci koliko je proveo na klupi Omladinca, Vladimir Rosić napušta Zablaće.

Tim povodom klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem:

– Uprava kluba je sporazumno raskinula ugovor sa dosadašnjim trenerom Vladislavom Rosićem. Zahvaljujemo se na svemu što je uradio za naš klub i želimo puno sreće u nastavku karijere. Klub će brzo reagovati i u skorije vreme očekuje se izbor novog šefa stručnog štaba.

Rukovodstvo iz Omladinca moraće brzo da reaguje i u što kraćem vremenskom roku nađe zamenu za tridesetdevetogodišnjeg trenera, s obzirom da ekipu ubrzo očekuju nova iskušenja.

Već narednog vikenda Omladinac dočekuje Polet iz Ljubića, ekipu koja u ovom momentu ima identični bodovni učinak.

Navedeni susret na programu je u subotu 30. marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao ekipi Omladinca koja je u Ljubiću slavila rezultatom 2:0.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone