Search
Close this search box.
607367_429876452-2408744039318248-1182014336712892737-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

JEDINSTVO U FINALU KUPA: Domaćin preko igre nije uspeo da dođe do trijumfa, ali jeste nakon jedanaesteraca!

Gosti iz Sevojna se okreću ligi do kraja sezone.

U okviru polufinala Kupa OFS Užice ekipa Jedinstva Putevi ugostila je sastav Sevojna, oba kluba takmiče se u okviru Zapadno-moravske zone, domaćin je na liderskoj poziciji, dok su gosti na petom mestu u ligi.

Ligaški duel ova dva tima u prvom delu sezone igran je upravo na ovom stadionu, i tada je rezultat nakon 90 minuta igre glasio 1:0 u korist domaćeg sastava.

Po prohladnom i kišovitom vremenu odigrana je utakmica pred oko 300-tinak gledalaca na stadionu “SC Krčagovo”. Pripremni period je iza klubova, uskoro se očekuje nastavak prvenstva, pa su “noge teške”.

Imajući u vidu da je ovo prvi meč koji je “bitan” u ovoj godini, može se reći da su igrači obe ekipe odigrali jedno od najslabijih partija u poslednje vreme. Posed je bio uglavnom na strani domaćina, čak su u par navrata ozbiljno pretili, ali je golman Krća intervencijama čuvao “nulu”.

Republika
Nakon penala

Tokom drugog poluvremena gotovo identična igra, konkretnija i ofanzivnija igra domaćina, ali na do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo promene rezultata.

Pristupilo se izvođenju penala, u kojem su se bolje snašli domaći fudbaleri, mladi golman Rodaljević uspeo je da odbrani prvi udarac Sevojna, dok su kasnije dva puta bili “sami” neprecizni. Na drugoj strani igrači Jedinstva su tri puta slali loptu u mrežu, te su ukupnim rezultatom 3:2 prošli u finale Kupa.

Jedinstvo Putevi (Užice) – Sevojno 0:0 (PEN 3:2)

Jedinstvo Putevi: Rodaljević, Marjanović, Glišić, Mitrović, Tomić (od 61′ Marić), Lazović, Mirković (od 61′ Milivojević), Cvetković, Lazović, Babić, Milosavljević

Sevojno: Krća, Nedović (od 61′ Ilić), Ristanović, Nedić (od 70′ Tešić), Oparnica, Ječmenica, Negovanović, Maksimović, Vasić, Marinković, Cama

U finalu će Jedinstvo snage odmeriti sa bivšim superligašem, trenutno članom Srpske lige Zapad, ekipom Zlatibora

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone