Search
Close this search box.
642037_ivanjanjic_f
VREME ČITANJA: 2 min

PET GODINA JE BILO POTREBNO: Poludecenijske želje konačno su ostvarene – kontinuitet rada je dao rezultat!

Ponovio je podvig iz igračkih dana.

Fudbaleri užičkog Jedinstva Puteva konačno se vraćaju na srpskoligašku scenu, nakon uspešne takmičarske godine u okviru Zone Zapadno-moravske.

Užičani su u dosadašnje 22 utakmice četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala ostvarili skor od 19 pobeda, dva remija i jednog poraza i ubedljivo će stići do šampionskog pehara, s obzirom da u ovom momentu, tri kola pre kraja plej-of faze takmičenja imaju čak 16 bodova prednosti u odnosu na Polimlje iz Prijepolja.

Zasigurno najzaslužniji za navedeno ostvarenje jeste Ivan Janjić, četrdesetčetvorogodišnji stručnjak koji se već pet sezona u kontinuitetu nalazi na klupi popularnih “putara” i koji je dao značajan doprinos plasmanu kluba u viši takmičarski rang.

Tim povodom i klub se obratio javnosti kratkim saopštenjem putem društvenih mreža:

– Pre tačno šet godina, drugi put u trenerskoj karijeri, “kormilo” prvog tima užičkog Jedinstva preuzeo je Ivan Janjić. Za pet godina sedeo je na klupi prvog tima 116 puta i baš u toj petoj godini izborio je ulazak u Srpsku ligu Zapad!

Čestitku “putarima” uputila je i užička GFK Sloboda

Treba podsetiti da je Ivan Janjić svoju igračku karijeru okončao leta 2011. godine upravo u dresu užičkog kluba u sezoni kada su Jedinstvo Putevi osvajanjem prve pozicije u tadašnjoj Zoni Drina, ipred ekipe Loznice, stigli do plasmana u trećeligaško društvo.

Kada je reč o finišu aktuelne sezone, pred Užičanima su još tri iskušenja. Gostovaće Polimlju u Prijepolju i Slogi u Bajinoj Bašti, dok će poslednji meč na svom terenu odigrati 26. maja protiv Savinca 1933 iz Visibabe.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone