Search
Close this search box.
555105_capture_f
VREME ČITANJA: 2 min

DŽOKER NEGOVANOVIĆ ZA PETO MESTO NA TABELI: Sevojno minimalcem savladalo bivšeg srpskoligaša iz Čačka!

Sloboda nije uspela ozbiljnije da zapreti golu rivala.

U okviru 14. kola Zapadno-moravske zone ekipa Sevojna ugostila je sastav Slobode iz Čačka, domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije (23 osvojena boda), dok su gosti sa jednim bodom više bili na petom mestu u ligi.

U odličnom raspoloženju ušli su domaći u ovaj meč, bili su konkretniji tim na terenu, napadali su gol Slobode, ali se i gosti nisu olako predali. Nakon nekoliko ofanzivnih napada, lopta je nakon udarca Tripkovića završila u mreži rivala, ali je pogodak poništen zbog ofsajd pozicije. 

Defanzivna postavka Slobode je bila zaista odlična, udarci Vasića, Davidovića, Ristanovića i Tešića nisu pronašli put do mreže raspoloženog golmana Sretenovića. Pred sam odlazak na odmor domaći tim je imao šansu da sa “kreča” stigne do vođstva, ali je udarac Ivanovića završio na gornjem okviru gola.

Drugi deo meča počeo je sa gotovo identičnom igrom kao i tokom prvih 45 minuta, diktirali su ritam domaći, konstantno su vršili pritisak na rivala, ali su svi udarci ili bili u rukama Sretenovića, ili je lopta završavala van okvira gola. 

Čačani uglavnom brane svoj gol, i šansu čekaju iz kontranapada, ali je golman Krća uspevao da sačuva svoju mrežu od udaraca iz daljine. Nakon jednog od mnogobrojnih prodora, Ivanović jako šutira u dalji ugao, golman gostiju odbija loptu na koju natrčava rezervista Negovanović i šalje je u mrežu, 1:0 za Sevojno na isteku 81. minuta.

Pokušali su gosti do kraja meča da stignu do izjednačenja, bačene su sve karte na napad, izvršene su i izmene, ali nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Ovim trijumfom ekipa Sevojna je preuzela petu poziciju na tabeli od tima iz Čačka, i na njoj će provesti zimsku pauzu, dok će Sloboda “zimovati” na šestom mestu.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone