Search
Close this search box.
677z381-384103024-984613992618431-6115823060151346808-n
VREME ČITANJA: 2 min

Reflektori u Lazarevu, gradi se u Srpskoj Crnji

Sve bolja infrastruktura u Banatu

Sve je bolja infrastruktura na seoskim stadionima. Na SC Citadela u Lazarevu ovih dana počeli su sa ugradnjom reflektora. Polovina terena već sija i na njemu je, u noćnim satima, trener Vladimir Grbušić odradio prvi trening sa fudbalerima Zadrugara.

  • Do kraja sezone kompletan teren biće pod reflektorima i dobro će nam doći za treninge kad su velike vrućine, a i zbog činjenice da su neki igrači zaposleni, imamo srednjoškolce i studente i tako ćemo moći da ih okupimo zajedno – ističe trener Grbušić. – Godinama imamo pokrivenu tribinu sa 820 sedišta, kompjuterizovan zalivni sistem, moderne svlačionice i sve je na srpskoligaškom nivou, gde je klub svojevremeno bitisao. Borimo se za plasman u Područnu ligu i nadamo se da ćemo uspeti.

Gradi se i na stadionu Budućnosti u Srpskoj Crnji. Povratnik na vojvođanski Istok beleži dobre rezultate i uređuju infrastrukturu.

  • Tribina je pokrivena i instalirano je 300 stolica, još 100 biće postavljeno u donji red do kraja meseca. Uskoro će da bude postavljen i semafor, oko stadiona je uređen parking i uz dvoranu koja je iza gola i nadomak svlačionica, imamo zaokružen Sportski centar sa odličnim uslovima za rad. Uslovi za navijače su na visokom nivou, ljudi čine posao – konstatovao je Milenko Zečević, trener vojvođanskog ligaša iz „Đurine varoši“.

Na sreću, nisu jedini u Srednjem Banatu, sjajno su stadion uredili u Perlezu i Vojvodina 1928 odavno raspolaže sa pokrivenom tribinom i reflektorima, diče se i u karađorđevačkom Jedinstvu sjajnim objektom…

Izvor: zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE