Search
Close this search box.
zrenjanin-uefa-c-licenca-20-maj-1
VREME ČITANJA: 2 min

U ZRENJANINU 22 KANDIDATA USPEŠNO PRIVELA KRAJU EDUKACIJU ZA UEFA C LICENCU (VIDEO)

Fudbalski savez Grada i Fudbalski savez Područja Zrenjanin domaćini su edukacije za UEFA C licencu u organizaciji CEFT FSV na koju su se prijavila 22 polaznika.

Velibor Mladenović, predsednik zrenjaninskog FS danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu istakao da je obuka trenera jedan od prioriteta rada.

„Zbog potrebe za edukacijom stručnjaka u sportu, odlukom CEFT-a i SSOFT FS Vojvodine, organizovali smo edukaciju za polaganje za  UEFA C licencu na koju se prijavilo 22 kandidata. Sa edukacijom se počelo prve nedelje februara i uspešno smo došli do kraja“– rekao je Velibor Mladenović, predsednik FSG Zrenjanina.

Na spisku kakndidata našlo se više aktivnih igrača, među njima Miljan Milivojev, golgeter srpskoligaša Naftagasa, Zoran Šemić, Ognjen Knežević, Predrag Oljača i Katarina Siluši članica TSC-a, jedina dama u trenerskoj školi.

Polaznici su bili i: Branislav Vojnović, Duško Gvozdenović, Dejan Đorđević, Vladimir Žižik, Saša Kaurin, Zvezdan Liptak, Ljuba Darie, Vladimir Martinov, Tomislav Milekić, Igor Munćan, Srđan Nedeljkov, Vuk Pavlović, Vladimir Popov, Strahinja Radaković, Milan Rodić, Miloje Savić, Marćel Sekulić i Sašo Čjepa.

Predavanja su se održavala u Kristalnoj dvorani, Sportskom centru Partizan, na Gradskom stadionu i danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

Glavnom lider edukatoru Vladimiru Popoviću i njegovom asistentu Darku Puškariću Velibor Mladenović uručio je loptu sa potpisom svih 22 polaznika.

Na današnjem predavanju sve kandidate pozdravio je predsednik Trenerske organizacije FSP Zrenjanin Danilo Bjelica i poželeo im uspeh u budućem radu. Buduće trenere podržala je i Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina.

U gradu na Begeju ovakvi seminari su se održavali ranije. Tako su 2014. godine 43 trenera položila za „B“ licencu i dobila diplome i dva puta za nacionalnu „C“ licencu.

Izvor: fsvinfo.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

U ZRENJANINU 22 KANDIDATA USPEŠNO PRIVELA KRAJU EDUKACIJU ZA UEFA C LICENCU (VIDEO)

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE