Search
Close this search box.
zemunofkbeograd-srpska-liga-beograd starsport
VREME ČITANJA: 1 min

Тegoba Derbija nadmašuje želju.

ZEMUN PROKOCKAO PRILIKU SA OFK BEOGRADOM
ZEMUN je, u derbiju sezone, poražen od OFK BEOGRADA (0:1) i, praktično, izgubio šansu da se vrati u Prvu ligu.
Od 33. minute imao je igrača više, posle isključenja Ognjena Mimovica, ali to nije iskoristio da stigne bar do boda.
Andrija Kaluđerović je u 28. minutu spretnim reačjimom postigao gol odluke, a sva nastojanja domaćina da promeni rezultat i izbegne poraz ostala su bezuspešna.
Meč je posmatralo oko 4.000 gledalaca, domaćin je imao ogromnu podršku i sve preduslove da slavi, ali to se nije dogodilo.
Zemun dominatniju igru u drugom poluvremenu nije iskoristio, napadao je stihijski, bez završnice, što je na kraju dovelo do velikog sloma ekipe.
Standardno dobrom igrom pružili su iskusni kapiten Marđalović i Nenad Kiso, pokušavali su da pokrenu mlađe saigrače, ali to nije rezultiralo kako su očekivali.
– Podbacili smo timske u presudnom meču, imali smo sjajne uslove, veliku podršku simpatizera, ali kao da nas je spopala važnost derbija. Šteta, devalorizovali smo prolećne odlične igre i rezultate. Jalovu inicijativu u drugom poluvremenu i prilike nismo uspeli da realizujemo, izostala je borba, a završnica akcija. Ide mo dalje, u preostala tri kola treba da osvojimo devet bodova, mada je sada OFK Beograd na korak do višeg ranga – kaže Nenad Kiso.
Meč je organizovan na vrhunskom nivou, oko 4.000 gledalaca posmatralo je derbi i protekao je bez incidenata.
izvor:Sportskižurnal
foto:Starsport

 

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Тegoba Derbija nadmašuje želju.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE