Search
Close this search box.
efefefee
VREME ČITANJA: 2 min

mStream: Direktni prenosi sportskih događaja

Striming utakmica

Praćenje velikih sportskih događaja uživo, u direktnom prenosu, nešto je na šta smo navikli. Međutim male sportske priredbe, turniri i susreti u nižim ligama do skoro nisu toliko često bili “na meniju” sportskih kanala.
Da direktan prenos više nije luksuz pobrinuo se mStream. Gledaoci na bilo kom mestu na planeti uživo prate naše prenose već nekoliko godina.
Live Stream u FULL HD kvallitetu za bilo koji događaj realizovaće ekipa profesionalaca na vrhunskom nivou. O tome svedoče stotine sati direktnih prenosa koje je mStream do sada organizovao. Mesto događaja kao i njegovo trajanje ne predstavlja prepreku, naprotiv. Ova mlada ali iskusna ekipa uvek se raduje novim izazovima.
Kvalitet ispred svega
Direktan prenos događaja ne ostavlja prostor za ispravke. Zato se greške ovde praštaju teže nego u bilo kom drugom poslu. Kočenja, “seckanja”, lagovanja i frejm dropovi kvare utisak kod gledaoca. Zato ekipa mStreaming-a poseban akcenat stavlja na tehnički kvalitet samog prenosa pa se ove stvari ne dešavaju gotovo nikad.
Za kompletan doživljaj, pogotovo sportskih prenosa, tu je živopisna grafika, tabele, animacije, rezultat na ekranu i “reply” odnosno ponivljen snimak nekog bitnog događaja koji se odigrau o “lajvu”. Takođe, komentator ili voditelj nekad je neizostavan deo prenosa.
mStream
Direktan prenos fudbalske utakmice – ilustracija
Ono što klijent dobija osim prenosa jeste link (na njegovom ili našem kanalu) na kom će biti prenos. Na tom istom linku biće i snimak događaja i to bez vremenskog ograničenja. Takođe, ako to želi, klijent dobija potpuno besplatno i snimak čitavog događaja nakon završetka.
Direktan prenos je danas imperativ, jer organizator ima potrebu da približi široj publici svaki ozbiljniji događaj. Ta publika može biti na bilo kojoj tački na planeti. 
Zašto mStream:
  • Prenos sa jednom ili više kamera
  • Prenos sa ili bez komentatora
  • Prenos bez seckanja i kočenja – kako slike tako i zvuka
  • Prenos sa ili bez grafike i drugih prikaza na ekranu (Rezultati, reklame i sl.)
DIREKTNO DO DIREKTNOG PRENOSA:
e-mail: msportsrbija@gmail.com
Tel.  +381(0)63 588 460

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

mStream: Direktni prenosi sportskih događaja

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE