Search
Close this search box.
1666097874553
VREME ČITANJA: 1 min

Rovčanin: Očekujem da budemo u vrhu tabele

U današnjem tekstu pripremili smo vam intervju sa Ahmedom Rovčaninom.
Rovčanin je prvotimac Polimlja iz Prijepolja i jedan od njihovih najboljih igrača. Prethodno je nastupao za ekipu Jasena iz Brodareva, a mi smo o tekućoj sezoni i njegovim planovima razgovarali sa njim.
Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe i svoje ekipe?
“Napravili smo dva kiksa i mislim da smo trebali da uzmemo barem šest bodova više, ali opet sam zadovoljan. Što se tiče mene, kako se kaže: “uvek može bolje.”
Kakva je atmosfera u klubu i šta očekuješ od svog kluba do kraja sezone?
“Atmosfera u klubu je odlična i stvarno se svi trude da bude tako. Što se tiče očekivanja, očekujem da budemo u prve četiri ekipe.”
Kakvo je po tvom mišljenju stanje u zonskim ligama na Zapadu trenutno i koji su tvoji favoriti za ulazak u Srpsku ligu iz sve četiri zone?
“Pa mislim da ove godine ima dosta dobrih ekipa i da je liga jača nego prošle. Stvarno nemam favorita, ali mislim da ce biti neizvesno do samog kraja.”
Šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu i kakve su ti ambicije?
“Pa kako da Vam kažem, oženjen sam, imam dve princeze. Nisam razmišljao o nekom transferu, ali ako se bude neki klub u Srpskoj ili nekoj ligi iznad interesovao za mene otišao bih.” – završio je naš razgovor Ahmed Rovčanin.

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone