Search
Close this search box.
Nameštenu utakmicu
VREME ČITANJA: 2 min

EKSKLUZIVNO: Ispovest igrača koji je igrao nameštenu utakmicu

U današnjem tekstu spremili smo vam ekskluzivni intervju sa igračem nižerazrednog kluba, koji je odlučio da ispriča kako je igrati nameštenu utakmicu.
Naš sagovornik želeo je da ostane anoniman, a kako je izgledao ceo taj dan i sam tok utakmice, ispričao nam je u ekskluzivnom razgovoru za naš portal:
Mi do samog početka utakmice nismo znali da igramo nameštenu utakmicu. Moram da napomenem da je ovo bila derbi utakmica, u kojoj pobednik preuzima prvo mesto i verovatno na kraju sezone ide u viši rang.
Mi smo odradili zagrevanje, bili spremni za početak utakmice i svi smo želeli pobedu. Vratili smo se sa zagrevanja, a u svlačionici se pojavio čovek iz uprave kluba. Rečeno nam je da danas ne smemo da pobedimo, jer nemamo novca za viši rang.
U tom trenutku, dva moja saigrača su se pobunila protiv toga i rekli su da ne žele da igraju takvu utakmicu. Najgore od svega je što smo na kraju saznali da je čovek iz uprave uzeo ogroman novac kako bi prodao tu utakmicu.
U nastavku razgovora, naš sagovornik priča o tome kako se odvijao sam tok utakmice:
“Mi se i dalje nismo pomirili sa tim da ne smemo da pobedimo. Izašli smo na teren i čekali da primimo gol, da što pre “osiguramo” poraz. Već u prvom poluvremenu gubili smo 3:0.
Na poluvremenu je bio opšti haos u svlačionici. Dva igrača koja su se pobunila, htela su da se obračunaju sa čovekom iz uprave. Na kraju su samo pokupili stvari i nisu hteli da nastavljaju meč, otišli su kući.
Do kraja utakmice, primili smo još dva gola. Meč je završen rezultatom 5:0, a mi smo kao pokisli napustili teren. Na kraju sezone desetak igrača je napustilo klub. Klub je u narednim godinama doživeo kolaps i sada igra šesti rang takmičenja” – završio je razgovor naš sagovornik.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

EKSKLUZIVNO: Ispovest igrača koji je igrao nameštenu utakmicu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE