Search
Close this search box.
Partizan
VREME ČITANJA: 1 min

Partizan eliminisan iz kvalifikacija za LE

FK Partizan odigrao je 2:2 sa kiparskim AEK-om, što nije bilo dovoljno za dalji plasman u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Partizan je odigrao bolju utakmicu nego na Kipru, ali i to je bilo nedovoljno. Nadali su se domaći navijači da Partizan može doći do pobede i tako se plasirati u narednu fazu kvalifikacija. Nažalost to se nije dogodilo.
Poveli su crno-beli u 24. minutu golom Rikarda Gomeša. U prvom poluvremenu nismo videli više nijedan gol, pa se na pauzu otišlo sa rezultatom 1:0.
Nastavljao je Partizan da napada i u drugom poluvremenu, međutim prvi do pogotka dolaze gosti. U 51. minutu, Đirčo ulazi u šesnaestarec, šutira u dalji ugao, lopta kači Markovića i završava u golu.
Domaći su znali da im je potrebna pobeda od minimalno dva gola razlike. I samo što se krenulo sa centra postigli su gol. Tri minuta, nakon pogotka gostiju, Rikardo biva precizan još jednom. Diabate je sjajno centrirao, a Rikardo bio najviši u skoku. 2:1 za Partizan.
Nisu se crno-beli dugo radovali. U 56. minutu, Faraž je stigao do lopte, sjajno prošao pored Andradea i Vujačića, šutirao sa ivice šesnaesterca i postigao fantastičan pogodak, čime je postavio konačan rezultat utakmice (2:2).
Partizan nastavlja sa bledim i lošim partijama. Navijači za to najviše krive upravu, od koje traže odlazak. Da li će se i šta menjati u taboru Partizana, ostaje nam da vidimo.
foto: Marko Metlaš/Alo!

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE