Search
Close this search box.
Nikola Nikolić
VREME ČITANJA: 2 min

Nikola Nikolić, najbolji igrač 26. kola Srpske lige “Zapad”

Nikola Nikolić, mladi štoper Trepče iz Kosovske Mitrovice, proglašen je za najboljeg igrača 26. kola Srpske lige “Zapad”.
Nikola Nikolić je karijeru započeo u mlađim kategorijama Trepče. Kasnije je igrao u beogradskim klubovima Rad i Sinđelić. Nakon par provedenih godina u ova dva kluba, Nikolić se vraća u Trepču gde sada čini stub odbrane svoje ekipe.

Nikola Nikolić

Nikolić je o ovom priznanju govorio za naš portal:
Od strane naših Instagram pratioca, verne publike Srpske lige “Zapad”, proglašen si za najboljeg igrača 26. kola. Šta za tebe to predstavlja i koliko ti znači? 
“Ja sam jedan od mnogobrojnih sportista koji prate vaš rad. Otud i moje veliko zadovoljstvo što mi je ukazana čast da budem proglašen za najboljeg igrača 26 kola. Ujedno bih se zahvalio vama i svima koji su glasali.”
Trepča će od sledeće sezone igrati četvrti rang takmičenja. Ove godine klub se našao pred velikim izazovima. Kako ti komentarišeš ovu sezonu i da li je Trepča zaslužila opstanak?
“Problemi koji nisu sprtske prirode doveli su nas u situaciji da svaku utakmicu igramo van našeg grada. Teško je biti svaku utakmicu gost. Mislim da je to glavni problem našeg slabog plasmana. Nismo uspeli da se izborimo sa tim problemom i nažalost sledeće godine nećemo biti u ovom rangu.”
Očekuje vas gostovanje u Bogatiću, šta očekuješ od tog meča?
“Mačva je jedna od najkvalitetnijih ekipa i jako organizovan klub. Pokušaćemo da pružimo maksimum i da se vratimo neporaženi. Sigurno je da se nećemo unapred predati.”
Koje su neke tvoje fudbalske ambicije u narednom periodu?
“Do kraja prvenstva potrudiću se da ostavim što bolji utisak. Da steknem što veće iskustvo koje pruža Srpska liga “Zapad”. Ako se ukaže neka dobra prilika, za nešto više, potrudiću se da to iskoristim na najbolji način.”
Na kraju, Nikolić je imao reči hvale za naš portal:
Još jednom hvala vam na izboru. Hvala vam što ste se posvetili i što jako ozbiljno pratite naš rang takmičenja. Veliki sportski pozdrav.” – poručio je Nikolić.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE