Search
Close this search box.
Srpske lige "Zapad"
VREME ČITANJA: 3 min

Najboljih jedanaest 25. kola Srpske lige “Zapad”

Za nama je 25. kolo Srpske lige “Zapad”. Kao što ste već navikli i ovog utorka vam donosimo najboljih jedanaest. Najbrojniji u timu kola, ovog puta su igrači Jedinstva. Njih četvorica su se našli u najboljih jedanaest 25. kola Srpske lige “Zapad”.
Prvi igrač Jedinstva, koji se našao u najboljih jedanaest je golman i kapiten Ivan Jovanović. U pobedi svoje ekipe nad Trepčom, Jovanović je branio bez greške.
Drugi igrač Jedinstva, koji se našao u idealnih jedanaest je Marko Rajović. Levi bek Ubljana je zaista fantastičan kad god igra. Treći put se našao u timu kola i sigurno da to nije bez razloga. Rajović je igrao veliku ulogu u novoj pobedi svoje ekipe.
Najbolji igrač 24. kola Srpske lige “Zapad” Alija Izberović, uvršten je u najboljih jedanaest 25. kola. Alija je još jedan meč odigrao na visokom nivou. Borac je slavio rezultatom 0:3. U taboru Čačana su očekivali ovu pobedu, ali još bitnije je što nisu primili gol. Jedan od najzaslužnijih za takav učinak bio je upravo Izberović.
Sloboda je u Užicu slavila protiv Takova. Domaći su ostvarili rutinsku pobedu od 2:0. Nikola Milekić štoper ove ekipe odigrao je jedan sjajan meč. Ekipa Takova je stvorila nekoliko šansi, međutim odbrana Užičana predvođena Milekićem je radila sjajan posao.

Srpske lige "Zapad"

Još jedan često pominjani igrač u našem timu kola je Kosta Janjić. Bek Sloge iz Požege igra zaista sjajno ove sezone. U ovom kolu je na gostovanju svoje ekipe imao težak posao. Uspeli su Požežani da sačuvaju mrežu, a jedan od najzaslužnijih za to je i Janjić. Više o ovoj utakmici možete pročitati ovde.
Đorđe Šušnjar, igrač Slobode iz Užica našao se na poziciji desnog krila. Šušnjar je bio strelac jednog od dva pogotka svoje ekipe. Pored toga on je odigrao jako dobru utakmicu, pa se zasluženo našao u idealnih jedanaest 25. kola Srpske lige “Zapad”.
Trostruki strelac u pobedi svoje Budućnosti protiv Sušice je Luka Đorđević. Momak koji celu sezonu igra na jednom zavidnom nivou ovoga puta postiže tri pogotka za izuzetno bitne bodove svoje ekipe. Više o ovoj utakmici možete pročitati ovde.
David Starčević, strelac jednog pogotka protiv Trepče našao se u timu kola. Starčević ima samo devetnaest godina i zaista trener Obradović u njemu može da ima veliku uzdanicu za budućnost.
Na poziciji levog krila našao se, ove polusezone, sjajni Miloš Zličić. Igrač Smedereva beleži odlične partije. Ovog puta bio je strelac pobedničkog gola za svoju ekipu u duelu protiv Reala. Domaći su slavili rezultatom 3:2.
Napadač Sloge iz Požege, jedini njihov strelac na gostovanju u Kraljevu je bio Stefan Tešić. On se našao u timu 25. kola Srpske lige “Zapad”. Tešić je odigrao dobru utakmicu, bio opasan po gol domaćih. Na kraju uspeo je da postigne jedini i pobedonosni gol za svoju ekipu.
Igor Milanović je protiv Trepče odigrao 150. utakmicu u dresu Jedinstva. Retko je videti da je neki igrač u nižim rangovima toliko odan i veran svom klubu. Milanović je jubilej proslavio na najlepši mogući način postigavši het-trik u duelu sa Trepčom.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE