Search
Close this search box.
Pregled 24. kola "Zapad"
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 24. kola Srpske lige “Zapad”

Odigrano je i 24. kolo Srpske lige “Zapad”. Sve utakmice su se igrale u subotu, zbog Vaskrsa koji se proslavljao u nedelju. U nastavku sledi pregled 24. kola SL “Zapad”
Sloga iz Požege slavila je sigurno na domaćem terenu protiv ekipe Takova, rezultatom 3:1. Verovatno i najlepši trenutak ove utakmice bio je proslava gola Vladimira Ćirovića. Naime on je nakon pogotka otrčao do tribina gde ga je čekala ćerkica sa kojom je proslavio ovaj pogodak.

Pregled 24. kola "Zapad"

Drugoplasirana Sloboda iz Užica pobedila je Sušicu minimalnim rezultatom 0:1 na uvek “vrelom” terenu u Kragujevcu. Jedini strelac bio je Bojan Gajić, koji nastavlja da pogađa mreže protivnika, pa sada ima 14 golova u sezoni.
Derbi kola igrao se u Čačku. Domaći Borac ugostio je ekipu Jedinstva iz Uba. Jedinstvo je do ovog kola bilo na deobi druge pozicije sa Slobodom i sa dva boda zaostatka za liderom iz Požege. Domaći su se i ovaj put pokazali kao vrlo neugodna i dobra ekipa, predvođena mladim igračima. Kao takva ekipa pred domaćim navijačima slavili su rezultatom 1:0. Jedinstvo se sada znatno udaljilo od vodeće pozicije, koja vodi u viši rang.
Trepča je osvojila prve bodove u prolećnom delu sezone. Oni su na “domaćem” terenu u Raški odigrali nerešeno sa ekipom Rađevca. Trepča je povela golom Popovića, ali su gosti izjednačili na početku drugog poluvremena. Rezultat se nije menjao do kraja utakmice.
Sloga je u Kraljevu dočekala Smederevo. Sloga koja se i dalje grčevito bori za opstanak, posle iznenadne smene trenera, uspela je da ostane neporažena. I u ovoj utakmici uspeli su da osvoje bod, izuzetno bitan u toj borbi za opstanak.
Na drugoj strani, njihov direktni rival Budućnost iz Arilja, nakon nestvarne pobede protiv Trepče na svom terenu, gde su nakon zaostatka od dva gola na poluvremenu uspeli da preokrenu i pobede, ovog puta su poraženi na gostovanju u Bajinoj Bašti protiv domaće Sloge. Rezultat je bio 3:1.
Real je na svom terenu izgubio od Mačve iz Bogatića rezultatom 0:1, dok je Mladi Radnik istim rezultatom, na svom terenu slavio protiv RSK-a.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 24. kola Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE