Search
Close this search box.
2
VREME ČITANJA: 2 min

Real srušio Slobodu

Sjajna ekipa Reala iz Podunavaca nastavlja sa dobrim igrama, pa je danas u Užicu pala domaća Sloboda.
U prvom poluvremenu se igralo uglavnom na sredini terena, ekipe su se smenjivale u posedu i niko nije preuzimao neki poseban rizik. Na obe strane smo videli nekoliko polu-šansi, međutim nijedna ekipa nije uspevala da dođe do pogotka. Petnaestak minuta pred kraj prvog poluvremena Real je preuzeo inicijativu i bio opasniji po gol domaćih, što se na kraju i isplatilo. Posle odlične solo akcije i udarca sa ruba šesnaesterca, verovatno i najbolji igrač Reala ove sezone, Jovan Lukić postiže pogodak i donosi prednost gostujućoj ekipi. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.
Ekipa Slobode je znala da u drugom poluvremenu mora da krene na sve ili ništa kako bi stigli do sva tri boda u ovoj utakmici, pa je tako trener domaćih Đukić, u igru uveo Marjanovića i Arsenijevića. Kao što se i dalo očekivati, Sloboda je preuzela potpunu inicijativu u drugom poluvremenu, napadali su gosti, imali par odličnih prilika, pre svega preko Gajića i Jankovića, ali nisu uspevali da matiraju golmana gostiju Simića.
Utakmica je završena rezultatom 0:1 i možemo reći pravo iznenađenje 19. kola. Sloboda je ovim porazom propustila priliku da se popne na drugo mesto na tabeli, dok je Real ostao na osmoj poziciji sa istim brojem bodova kao i Smederevo i jednim bodom manje od Mačve iz Bogatića.
Igrač utakmice, Jovan Lukić, izneo je svoje utiske o današnjoj utakmici :
„Odlična utakmica, baš kakvu smo očekivali. Moja ekipa više nije iznenađena, jer pokazujemo kvalitet iz utakmice u utakmicu. Nismo došli sa belom zastavom, došli smo da se nadigravamo sa kvalietnom ekipom Slobode, što smo i pokazali. Zadovoljan sam igrom sebe i svoje ekipe, naravno uvek može bolje, imam još par segmenata igre koje moram da popravim, ali za sada ide zaista dobro. Mi svaku utakmicu igramo na pobedu, protivnik nam nije bitan, stručni štab odlično radi svoj posao i mi kao ekipa rastemo svakim danom, tako da na kraju sezone ćemo videti koliko smo uradili i gde se nalazimo na tabeli.“

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE