Search
Close this search box.
603281_snapinstaapp-40733889-335495450351942-6830573177267539819-n-1080_f
VREME ČITANJA: 2 min

U POSLEDNJI ČAS: Bivši kapiten Radničkog iz Kragujevca ima novi klub!

Odličan posao uprave, novi “domaći igrač”.

Prelazni rok je završen pre desetak dana, i sada je došlo vreme da se prezentuju novajlije koje su stigle pred samo  zatvaranje “transfer pijace”.

Ekipa Šumadije 1903, bivši srpskoligaš već šest sezone takmiči se u okviru Šumadijsko-raške zone, i uglavnom se klub nađe u samom vrhu tabele, bude jedan od kandidata za plasman u viši rang takmičenja.

U aktuelnom prvenstvu, sastav Šumadije 1903 drži četvrto mesto na tabeli, jesenji prvak je udaljen sedam bodova, pa je cilj da se na proleće ekipa što više približi samom vrhu tabele. Uprava kluba je tokom zimske pauze radila na jačanju igračkog kadra, kako bi igrački kadar bio što konkurentniji u nastavku sezone.

Redom su dres kluba zaduživali levokrilni napadač Aleksa Despotović, centralni bek Stefan Maksimović i napadač Petar Simović. U poslednji čas, “u minut do 12” čelni ljudi Šumadije uspeli su da završe papire za još jedno pojačanje. 

Republika
Saradnja je dogovorena

Dvadesetjednogodišnji Mihailo Radojković poslednje je pojačanje Šumadije 1903, reč je o fudbaleru koji igra na poziciji zadnjeg, centralnog i ofanzivnog veznog. Radojković je stigao iz Mladog Borca iz Sedlara, a nastupao je još i za OFK Mihajlovac, Dunav Prahovo, Sušicu i Koraćni.

Mihailo je prošao kompletnu omladinsku školu Radničkog 1923, i predstavljaće ozbiljno pojačanje za nastavak prvenstva. Posle odlaska dvojice igrača na istim pozicijama, uprava kluba nije bila lenja, već je brzo pronašla adekvatnu zamenu u vidu “domaćeg igrača”. 

Sada je na treneru, Aleksandru Dediću da ukombinuje igrački kadar i da spremi što bolje ekipu za nastavak sezone koji se očekuje za sredinu marta meseca. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone