Search
Close this search box.
452270_processed-d95b33bb-a0c8-4109-98e1-99613de4f7f4-jjreewwz_f
VREME ČITANJA: 2 min

ODLIČNA IGRA DOMAĆINA PROTIV ZONAŠA: Tim iz Medoševca nije imao rešenje za rastrčanog rivala!

Aranđelovčani su imali šta da vide na ovom meču.

Juče je na stadionu OFK Aranđelovca odigran prijateljski susret između istoimenog domaćina i gostujućeg sastava Napretka iz Medoševca

Počeli su domaći veoma dobro, na isteku desetog minuta kapiten Veličković iz slobodnog udarca savladao je golmana rivala, 1:0. “Diglo” je to fudbalere Aranđelovca, nastavili su sa napadima, i ubrzo je lopta nakon udarca Veličkovića završila na stativi.

Odličnu partiju u domaćem timu prikazao je Pantelić, najmlađi pojedinac meča. Za novu promenu rezultata čekalo se do pred sam kraj prvog dela meča, Krstić biva oboren u kaznenom prostoru gostiju, siguran “sa kreča” bio je Peralović, 2:0. 

Početkom drugog poluvremena gosti kreću u totalnu ofanzivu, i nakon desetak minuta igre smanjuju zaostatak na 2:1. Nakon tog gola bitka na sredini terena je vođena konstantno, sve do 70. minuta kada je viđena nova promena rezultata. 

Rezervista Andrić na centaršut Simonovića pogađa za veliku radost na tribinama i među igračima, 3:1 za domaćina. Strelac gola za Aranđelovac se ove zime vratio u ekipi, reč je o momku koji voli klub i koji će uvek dati maksimum za njega. 

Ubrzo domaći ostaju sa deset igrača u polju, kapiten Veličković zbog učestalih faulova dobija drugi žuti karton, samo par minuta kasnije nova “nevolja” za Aranđelovac, penal za goste. Golman Aleksandar Jovetić bio je na visini zadatka i uspeo je da spreči gol “sa kreča”. 

Pred sam kraj utakmice gosti smanjuju na 3:2, i to se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat ovog prijateljskog meča. Obe ekipe ulaze polako u završni period priprema, početak prolećnog dela sezone je “iza ugla” i oba trenera mogu biti zadovoljna partijom svojih izabranika.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone