Search
Close this search box.
600589_snapinstaapp-429173479-1092286685150184-9039145674401380900-n-1080_f
VREME ČITANJA: 1 min

NEĆE BITI LAKO, ALI NIKO NE ODUSTAJE PRE BORBE: Kosanović je osmi zimski novajlija!

Pokušaće da ojača defanzivu tima.

Tim iz Gračca prošle godine stigao je do plasmana na visoko četvrto mesto Šumadijsko-raške zone, međutim u aktuelnoj sezoni nakon prvog dela prvenstva “drži fenjer”.

Protekle jeseni sastav Napretka osvojio je samo tri boda, savladana je ekipa Zastave, koja se trenutno nalazi odmah iznad tima iz Gračca na tabeli, ali ima šest bodova prednosti u odnosu na fenjeraša. “Krivac” za ove rezultate nikome nije poznat, ali niko ne planira da odustane bez borbe.

Uprava kluba bila je jako vredna u nedavno završenom prelaznom roku, redom su opremu Napretka zaduživali Filip Miloševac, Nemanja Simović, Jovan Denić, Filip Minaković, Miloš Vasiljević, Nemanja Majdevac i Jovan Vasić

U toku jučerašnjeg dana promovisan je i osmi zimski novajlija, reč je o mladom i talentovanom čuvaru mreže, Petru Kosanoviću. Radi se o golmanu koji je proteklu kalendarsku godinu proveo u redovima Karađorđa iz Ribnice. 

Kosanović je u dosadašnjoj karijeri branio boje Sloge iz Kraljeva, BASK Beograda, Poleta iz Ratine i tima iz Ribnice, odakle i stiže u Gračac. Imajući u vidu da se mreža Napretka protekle jeseni tresla 38 puta, što je najviše u ligi, dolazak odličnog golmana će sigurno dosta značiti na polju defanzive.

Prolećni deo sezone sastav Napretka otvara 17. marta kada pred svojim navijačima dočekuje ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka, dprvi ovosezinski duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone