Search
Close this search box.
563138_fsris1_iff
VREME ČITANJA: 1 min

VREDNA POMOĆ JE STIGLA: Savez donirao sportsku opremu klubovima!

Velika pomoć saveza klubovima.

Još jednom se pokazalo da regionalni fudbalski savezi u sve većoj meri pomažu klubovima u njihovom funkcionisanju, a svakako su donacije sportske opreme jedan od ključnih segmenata pomoći, kako bi sportski kolektivi uopšte mogli da funkcionišu.

Posle klubova Fudbalskog saveza grada Niša, najuže rukovodstvo FS Regiona istočne Srbije, predvodjeno predsednikom Zoranom Ignjatovićem i prvim potpredsednikom Vladanom Gašićem, podelilo je vrednu sportsku opremu i predstavnicima klubova Srpske lige Istok i Zone Centar sa teritorije FS Jablaničkog i Topličkog okruga.

Domaćin skupa bio je FS Jablaničkog okruga, a podeli sportske opreme na Gradskom stadionu “Dubočica”, osim brojih sportskih radnika, prisustvovao je i pozdravio prisutne i gradonačelnik dr Goran Cvetanović.

Svih 14 klubova dobilo je komplete sportske opreme, po pet fudbalskih lopti, kao i torbe sa mrežama za golove, koje daruju FS Srbije i FSRIS.

Ovakvu pomoć već narednih dana po okružnim savezima dobiće i predstavnici svih klubova Srpske lige Istok, kao i zonskih liga, sto znači da će biti podeljeno čak 82 kompleta sportske opreme.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zone centar