Search
Close this search box.
Foto: KFK Ravna Gora Barajevo
VREME ČITANJA: 2 min

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: “Crna trojka” povela, pa stala – gosti blickrigom šokirali domaći sastav!

Sve što fudbal može da donese, viđeno je u Barajevu.

Sedma runda Beogradske zone u takmičarskoj 2023/24 godini donela je duel dveju ekipa koje sa punim pravom figuriaju kao kandidati za vrh tabele i plasman u beogradsku grupu srpskoligaškog karavana.

Domaća ekipa KFK Ravna Gora Barajevo u navedeni susret je ušla ne osetivši gorčinu poraza u dosadašnjem delu šampionata, dok Šušnjar 1977 od starta takmičenja prikazuje igre toplo-hladno i svakako su želeli da “velikim skalpom” na igralištu velikog rivala, pokažu prvenstveno sebi, da proklamovana borba za vrh tabele nije samo utopija.

Domaćin je sjajno započeo susret i već u 17. minutu stigao do prednosti nakom sjajnog udarca Uroša Vasića sa ivice kaznenog prostora.

Primljeni pogodak nije pokolebao goste koji su za samo dva minuta stigli do potpunog rezultatskog preokreta. Gotovo samo što su krenuli sa centra, došlo je do kardinalne greške domaćih defanzivaca i Ognjenu Vasiljeviću nije bilo teško da matira golmana Nešića, da bi samo minut kasnije usledila nova konfuzija u redovima “crne trojke” i ovoga puta mrežu domaćina trese Dragiša Stefanović.

Minimalnom prednošću gostiju otišlo se na odmor, a u nastavku susreta momci u plavoj sportskoj opremi nisu uspeli da stignu do poravnanja rezultata, da bi pitanje pobednika bilo rešeno neposredno pre poslednjeg zvižduka sudije Danijela Krstića.

Igrao se 86. minut kada j mrežu Nešića po drugi put zatresao Dragiša Stefanović udarcem sa ivice kaznenog prostora, a lopta je na putu ka golu zakačila jednog igrača domaćeg sastava i prevarila čuvara mreže KFK Ravne Gore Barajevo.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone