Search
Close this search box.
662618_nebojsavukmirovic1_f
VREME ČITANJA: 2 min

POJAČANJA SE NIŽU KAO NA TRACI: Nakon nekadašnjeg fudbalera Zvezde, klub angažovao proverenog igrača – povratak nakon jedne decenije!

Izvesno je da će u pohod na titulu krenuti sa proverenim imenima.

OFK Mladenovac nastavlja sa pojačanjima u letnjem prelaznom roku.

Nakon što je brigu o klubu preuzelo agilno rukovodstvo na čelu sa Bojanom Ralićem, povučeni su prvi koraci koji trebali da dovedu Mladenovčane već u predstojećoj takmiačrskoj godini u borbu za sam vrh tabele Beogradske zone i plasman u viši rang takmičenja, beogradsku grupu srpskoligaškog karavana.

U tom cilju klub je već angažovao nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Marka Blažića, igrača koji je prve fudbalske korake načinio upravo u mladenovačkom klubu i koji je kasnije kao internacionalac nastupao i u Slovačkoj, Rusiji, Uzbekistanu, Kazahstanu i Grčkoj.

Klub sa “Seltersa” je informisao javnost da je još “jedna lasta sletela” u Mladenovac. Reč je o iskusnom tridesetpetogodišnjem fudbaleru sredine terena Nebojši Vukmiroviću koji će treći put u karijeri poneti dres OFK Mladenovca.

U pitanju je igrač koji je karijeru započeo u beogradskom Obiliću, kasnije je nastupao za brojne prestoničke klubove. 

Predsednik Bojan Ralić i Nebojša Vukmirović

– Nebojša Vukmirović:

Datum rođenja: 19. januara 1989. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Obilić (Beograd), Rad (Beograd), Teleoptik (Zemun), OFK Mladenovac (Mladenovac), Dolina (Padina), Semendrija (Smederevo), Rakovica (Beograd), Brodarac (Novi Beograd), Omladinac (Novi Banovci), Šumadija (Aranđelovac), Podunavac (Belegiš), Jedinstvo (Stara Pazova), Radnički (Novi Beograd), BASK (Beograd)

Od Vukmirović se očekuje dasvojim iskustvom pomogne mladim igračima u ekipi, ali i da bude pokretačka snaga na terenu u timu koji će svakako konkurisati za plasman u viši takmičarski rang, Srpsku ligu Beograd.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone