Search
Close this search box.
660591_ofkmladenovac1_f
VREME ČITANJA: 2 min

SKUPŠTINA JE REKLA SVOJE: Izabran je novi predsednik – rukovodeću funkciju u klubu preuzima preduzetnik iz Beograda!

U drugi vek postojanja klub ulazi sa novim rukovodstvom.

OFK Mladenovac je prethodne sezone u okviru Beogradske zone ostvario skor od 16 pobeda, četiri remija i deset poraza što je sa 52 osvojena boda bilo dovoljno da se zauzme sedma pozicija na tabeli i obezbedi učešće u četvrtom rangu tamičenja i u sezoni 2024/25.

Potajno se u Mladenovcu nadaju da klub može u dogledno vreme stići i do onih ostvarenja od pre nešto više od jedne decenije kada su bili članovi drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

U tom cilju nedavno je u sali Gradske opštine održana Izborna skupština OFK Mladenovca na kojoj je izabrano novo klupsko rukovodstvo, a poziciju prvog čelnika preuzeo je Bojan Ralić preduzetnik iz Beograda. Potpredsedničku funkciju obavljaće Goran Milić, dok je sekretarsku poziciju preuzeo Aleksandar Filipović.

Novi predsedink OFK Mladenovca – Bojan Ralić

Nakon imenovanja na poziciju prvog čoveka OFK Mladenovca, Bojan Ralić je izjavio:

– U kratkim crtama ću izneti plan kako bi klub sa Seltersa funkcionisao uspešnije nego do sada. Uz uređenje terena i renoviranje klupske zgrade, imaćemo sve selekcije od petlića do veterana. Zadržaćemo postojeći igrački kadar i priključiti mu nekoliko zvučnih imena. Ojačaćemo Upravni odbor vrednim ljudima iz grada i dati poverenje stručnim licima koji poseduju licence sa kojima su ostvarili uspehe. Jedan od prioritetnih ciljeva je i plasman u srpskoligaško društvo. Tri godine ćemo svi zdušno raditi na tome da se OFK Mladenovac vrati u Prvu ligu Srbije gde mu je i mesto.

Veliki optimizam provejava Mladenovcem, a treba istaći da OFK Mladenovac u aktuelnoj godini proslavlja veliki jubilej vek postojanja i svakako svi nadomak Beograda se nadaju da bi njihovo sportsko i fudbalsk mezimče uskoro moglo i da postane standardni član drugog stepena srpskog klupkog fudbala.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone