Search
Close this search box.
664011_449194821-18025675259488649-7950687547547623938-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

SA KOLENA NA KOLENO: “Alasi” imaju novog šefa stručnog štaba!

Reč je o svima dobro poznatom licu.

Takmičio se tim iz Ostružnice redovno u okviru zonskog stepena takmičenja, ali je poslednjih par godina Borac član Prve beogradske lige, gde će nastupati i u predstojećoj sezoni.

Ekipa Borca je u “grupi A” završila sezonu na osmoj poziciji, sa bodovnim saldom na koti 38, ali i pored toga sastav iz Ostružnice je morao preko baraža da osigura opstanak u ligi. Situacija u višim ligama je bila takva, da je osmo mesto vodilo u baraž za opstanak.

Borac je uspeo u dvomeču sa Sinđelićem 2012 (Ugrinovci) da izađe kao pobednik, ukupnim rezultatom 4:3 osigurao je igranje istog stepena takmičenja i u sledećoj sezoni.

Uprava kluba je potvrdila da će u novu sezonu ući sa novim šefom stručnog štaba, i odluka je pala da to bude Slobodan Bešić (35). Reč je o dobro poznatom licu u Ostružnici, imajući u vidu da je novi trener aktivni igrač selekcije veterana Borca.

Republika
Stigao je novi “šef”

Popularni “Nuta” krenuo je stopama svog oca koji je početkom 90-tih godina bio trener plavo-belih. U svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri Slobodan je vodio Torpedo, Zvezdu (Konatice), Iskru iz Bariča i Zabrežje, dok je kao pomoćnik bio aktivan u Hajduku iz Divoša i mlađim kategorijama Radničkog iz Obrenovca. 

Ima Borac iza sebe jako zahtevnu sezonu, a imajući u vidu sastav lige za predstojeću, očekuje se još jedan veliki izazov za tim iz Ostružnice. Bešić je nosio plavo-beli dres kroz igračku karijeru, i dalje je u njemu ali sada u najstarijoj selekciji, i dobro je upoznat sa uslovima i sredinom, što će mu dosta značiti u trenerskom angažmanu.

Kroz igračku karijeri Slobodan je u mlađim kategorijama bio član Obrenovca, Radničkog iz Obrenovca, Železnika i Čukaričkog. Prve seniorske minute sakupio je upravo u Ostružnici, dok je kasnije branio boje Sremčice, Slavije iz Beograda, Prve Iskre iz Bariča i Jedinstva sa Uba.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone