Search
Close this search box.
664243_image1_f
VREME ČITANJA: 2 min

KUMODRAŽANI EKSPRESNO REŠILI PITANJE TRENERA: Slobodan Dinčić glavni adut Torlaka za Srpsku ligu!

Nekadašnji centarfor kluba direktno iz superligaškog karavana, sa reprezentativnim trenerskim iskustvom u “džepu”, na poziv uprave seo na uvek užarenu klupu zonaša iz Kumodraža.

Malo ko bi doneo sportsku odluku da se, zbog specijalnog sportskog entuzijazma, sa superligaških terena “spusti” na niže lige. Međutim, nekadašnji centarfor brojnih klubova sa “malih” beogradskih terena, strateg u usponu sa reprezentativnim iskustvom u “džepu”, Slobodan Dinčić je odlučio da preuzme “kormilo” Torlaka.

Kako ste dogovorili saradnju sa ekipom iz Kumodraža?

– Poznajem “gro” članova uprave od ranije, fudbalske ambicije su nam se apsolutno poklopile, brzo smo se dogovorili o svemu… – naglasio je za portal Republika.rs, Dinčić.

Sportsku javnost ste iznenadili odlukom da trenirate Torlak.

– Pristalica sam “krilatice” da je u svakom poslu potrebno da prođemo sve etape rada, tako i u sportu od baze do seniora.

Torlak je prava sredina za napredak.

– Mogao sam da sedim kod kuće i čekam poziv nekog kluba iz višeg ranga, ali volim da radim, ovo je poseban poslovni izazov za mene.

Prvi put u karijeri ćete biti prvi trener nekog kluba.

– Imam superligaškog trenerskog iskustva kao pomoćnik Iliću i Matiću, igrao sam 20 godina, to se posebno računa, ali sa Torlakom počinjem novo poglavlje u karijeri.

Da li ste upravi predali listu pojačanja?

– Tim će biti sastavljen do 15. jula kada počinemo pripreme za novu sezonu.

Sigurno priželjkujete određene igrače u ekipi?

– Čelni ljudi Torlaka imaju posebnu viziju oko tima za novu sezonu – žele da sastave ekipu od nekadašnjih fudbalera iz Kumodraža, specifično je pitanje i ko sa spiska igračkog kadra od lani, ostaje.

Ambicije za novu sezonu su kristalno jasne.

– Prvi zajednički cilj je da se klub na svim nivoima potpuno stabilizuje, teren sa veštačkom travom je gotovo spreman za premijeru, ulaganja u Torlak su velika…

To je dodatni motiv za stručni štab i igrački kadar.

– Svi se nadamo da ćemo sportske inovacije u Kumodražu da ispratimo i adekvatnim rezultatima.

Glavni sportski adut Kumodražana za plasman na beogradski “Sever” ste – Vi.

– Svi smo na istom fudbalskom zadatku, bićemo apsolutno spremni za novu takmičarsku godinu – zaključio je novi šef stručnog štaba zonaša iz Kumodraža.

Slobodan Dinčić na novom početku sa Torlakom…

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone