Search
Close this search box.
1692735606741
VREME ČITANJA: 1 min

Četiri tima bez poraza

Odigrano je drugo kolo Beogradske zone.

Za sada četiri tima nemaju poraz, dok su tri ekipe sa maksimalnim učinkom. U ovom kolu je postignuto 22 gola, što je nešto ispod tri pogotka po meču.

OFK Mladenovac je sa 2:1 savladao OFK Budućnost i stigao do druge pobede. Napredak je u Medoševcu pobedio OFK Žarkovo u derbiju drugog kola i zaseo na prvo mesto sa 6 osvojenih bodova. Najprijatnije iznenađenje je Umka, novajlija u ligi, koja je sa 3:1 u Bačevcima savladala domaći BSK i stigla do 6 bodova. Domaćin je ostao poslednji bez bodova. U Boleču su istoimeni domaćin i Ravna gora iz Barajeva igrali nerešeno 1:1. Gosti su četvrta ekipa bez poraza uz jednu pobedu.

Prošlosezonski srpskoligaš BSK je u Borči bio bolji od Hjaduka sa Liona 2:1 i stigao do prvih bodova. Hajduk je jedna od tri ekipe sa dva startna poraza. U Mirijevu Balkan je pobedio Komgrap u malom gradskom derbiju sa 2:1. Kaluđerica je bila bolja od Crvene zvezde iz MML minimalcem 1:0. Šušnjar je stigao do prve pobede pošto je sa 1:0 savladao Zuce 2019. Gosti su treća ekipa bez ijednog osvojenog boda.

Foto: OFK Mladenovac

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone