Search
Close this search box.
1682107161971
VREME ČITANJA: 1 min

Posle srede, utakmice već za vikend

U sredu je odigrano 21. kolo Beoradske zone, za vikend je na programu 22. kolo.
Nije bilo velikih iznenađenja u mečevima odigranim u sredu. Sve tri vodeće ekipe su zabeležile pobede. PKB je na domaćem terenu pobedio Hajduk sa Liona 4:2, dok je drugoplasirani GSP Polet Dorćol ubedljivo savladao Boleč rezultatom 4:0. Trećeplasirani Šušnjar je u Medoševcu pobedio domaći Napredak sa 3:1.
U derbiju začelja u Ralji Kosmaj i Sremčica su podelili bodove, bilo je 1:1. Na dve utakmice nije bilo golova. Lokomotiva i Crvena zvezda, kao i Leštane i OF Mladenovac su igrali 0:0. OFK Žarkovo je bilo ubedljivo na svom terenu, savladalo je ekipu Zuce 2019 sa 4:1. Jedino iznenađenje je poraz Barajeva na svom terenu od Komgrapa sa 1:0.
Prve dve utakmice 22. kola se igraju u subotu. Oba meča počinju od 16 i 30. Šušnjar u derbiju kola dočekuje vodeći PKB iz Padinske Skele. Očekuje se neizvesna utakmica. Na Seltersu OFK Mladenovac je favorit protiv Lokomotive.
U nedelju se igraju ostalih šest susreta. Prvi će biti od 11 časova, na Lionu Hajduk će ugostiti OFK Žarkovo. Popodnevni termin od 16:30 nam donosi sledeće mečeve: Sremčica – Napredak, Crvena zvezda – Kosmaj, Komgrap – Leštane, Zuce 2019 – GSP Polet Dorćol i Boleč – Barajevo. Posebno treba izdvojiti duel u Zucama gde gostuje drugoplasirani GSP Polet. Zuce 2019 poprilično dobro igra na domaćem terenu pa je ovde svašta moguće.
Foto: H.D.V.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone