Search
Close this search box.
New Project (28)
VREME ČITANJA: 2 min

Mihajlović: Želja mi je da uvedem Bane u viši rang

Samo na našem portalu čitajte ekskluzivni intervju sa dobro poznatim fudbalskim licem na Zapadu.
Jovan Mihajlović golgeter i napadač mnogih klubova Zapadne Srbije. Karijeru je započeo u Borcu iz Čačka, a nastupao je još i za Polet Ljubić, Jedinstvo Puteve, Jošanicu, Novi Pazar, Slogu iz Požege, Trepču i Mladi Radnik, odakle je došao u FK Bane iz Raške.
Mihajlović je rođeni Raščanin gde i živi sa svojom porodicom. Upravo to mu je bio jedan od glavnih motiva da se vrati u svoj grad. Želi da pomogne ekipi Bana da dođe do zacrtanog cilja, a to je ulazak u Srpsku ligu. Bane je na dobrom putu da to i uradi.
Da li si zadovoljan dosadašnjim učinkom u ovoj sezoni?
“Zadovoljan sam svojom ekipom i prijatno iznenađen. Od prvog kola igramo u kontinuitetu. Napravili smo veliki uspeh za sada, prvi smo na tabeli i imamo sedam pobeda. Od toga šest uzastopnih, što je veliki uspeh s’ obzirom da smo najmlađa ekipa u ligi.”
Kako komentarišeš atmosferu u klubu i koju si ciljevi kluba, na čelu sa vašom odličnom upravom?
“U klubu je odlična atmosfera, počevši od uprave pa do igrača. Uprava daje sve od sebe da imamo što bolje uslove za rad. Mislim da smo jedini zonaški klub, koji je bio na pripremama na Zlatiboru, tako da obostrano dobro sarađujemo. Cilj je da ostanemo na prvom mestu i da uđemo u Srpsku ligu.”
Kakvo je po tvom mišljenju stanje u zonskim ligama na Zapadu trenutno i koji su tvoji favoriti za ulazak u Srpsku ligu iz sve četiri zone?
“Što se tiče zonskih liga na Zapadu, iskreno prvi put sam u ovom rangu takmičenja i ima kvaliteta to je neosporno. Što se tiče favorita za ulazak, još je rano pričati o tome, ima još dosta da se igra, ali iskreno se nadam da će Bane sledeće sezone igrati u Srpskoj ligi “Zapad”.”
Tvoji planovi i ambicije za naredni period. Šta možemo očekivati od tebe?
“Što se tiče mene, ja sam se vratio u Rašku zbog porodice i nemam nameru da idem negde dalje za sada. Iako sam u najboljim fudbalskim godinama, želja mi je da uvedem FK Bane u viši rang, što je veoma blizu.” – izjavio je za naš portal Jovan Mihajlović.

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone