Search
Close this search box.
New Project (22)
VREME ČITANJA: 1 min

Korićani iznenadili Jošanicu na svom terenu

Fudbaleri Korićana iz istoimenog kragujevačkog naselja savladali su Jošanicu iz Novog Pazara rezultatom 2:0 u okviru 9. kola šumadijsko-raške zone.
Jošanica se od samog starta prvenstva izdvojila kao jedan od favorita za osvajanje lige i plasman u viši rang. I ekipa Korićana se pravo niotkuda našla u samom vrhu tabele. Pokazali su da znaju da igraju fudbal i da svakome mogu da budu tvrd orah. To je na svojoj koži u današnjoj utakmici osetila i ekipa Jošanice.
Samo oni najverniji fanovi i navijači FK Korićani, verovali su da njihova ekipa može da dođe do sva tri boda na današnjoj utakmici. Gosti su u ovu utakmicu ušli kao izraziti favoriti, ali domaći su odigrali sjajnu utakmicu, čime su napravili pravo iznenađenje osvojivši nova tri boda u ovoj sezoni.
Junaci ove pobede Korićana bili su Milan Marković i Milan Milovanović. Marković je načeo mrežu gostiju već u 17. minutu, da bi Milovanović u nadoknadi vremena potvrdio veliku pobedu svoje ekipe i nova tri boda. Velika radost i za navijače domaće ekipe, kojih je bilo oko stotinjak na današnjoj utakmici.
Jošanica sada zaostaje četiri boda u odnosu na prvoplasiranu ekipu Bana iz Raške. Doskorašnji predsednik kluba Almir Šaćirović podneo je ostavku na tu funkciju nakon ovog neočekivanog poraza. Sigurno je da će ekipa iz Novopazarske banje biti uzdrmana ovim porazom. U sledećem kolu ih očekuje utakmica sa Karađorđem na svom terenu.

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone