Search
Close this search box.
New Project (18)
VREME ČITANJA: 2 min

Plojović: Imam samo jedan cilj, da uvedem Jošanicu u Srpsku ligu

Fudbaler Jošanice Dženan Plojović, govorio je ekskluzivno za naš portal.
Dženan Plojović, poznatiji kao “Plojka” igrač sa vrlo bogatom karijerom. On će ove sezone pokušati da izbori prvo mesto i plasman u Srpsku ligu “Zapad”, sa svojom Jošanicom iz Novog Pazara.
Plojović je karijeru započeo kroz omladinsku školu FK Novi Pazar. U dosadašnjoj karijeri branio je boje Bačke, Jošanice, FAP-a u dva navrata. Bio je i član Modafen-a iz Turske, Jagodine, Novog Pazara, Dinama iz Vranja, odakle se 2020. vratio u Jošanicu.
On je o tekućoj sezoni, kao i o ambicijama i očekivanjima za ovu sezonu, ekskluzivno govorio za naš portal:
Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe i svoje ekipe?
“Što se tiče učinka ekipe do sada, početkom i nisam baš zadovoljan. Izgleda da su nam trebale 2-3 utakmice, da ekipa dođe do igre koja je vodi ka vrhu i ulasku u Srpsku ligu Zapad.”
Po svemu prikazanom do sada, Jošanica će glavnu bitku za prvo mesto voditi sa komšijama iz Raške ekipom Bana. Kakva je atmosfera u klubu i da li Jošanica može da se plasira u Srpsku ligu?
“Atmosfera u klubu je odlična. Bitka sa komšijama nam nije strana. Prošle godine smo vodili bitku sa komšijama iz Tutina. Nažalost nismo je dobili, ali nadam se da ćemo ovu bitku sa Banom iz Raške dobiti i izaći kao pobednici iz nje.”
Kakvo je po tvom mišljenju stanje u zonskim ligama na Zapadu i koji su tvoji favoriti za ulazak u Srpsku ligu iz sve četiri zone?
“Što se tiče zonskih liga, mislim da je vreme da se Sloga 33 i Jedinstvo Putevi vrate u Srpsku ligu Zapad, ali videćemo.”
I za kraj nam reci, šta možemo očekivati od tebe u narednom periodu?
“Što se tiče mene, trenutno imam samo jedan cilj, da uvedem Jošanicu u Srpsku ligu, a posle videćemo…” – završio je naš razgovor jedan od najboljih pojedinaca šumadijsko-raške zone, Dženan Plojović.

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone