Search
Close this search box.
New Project (6)
VREME ČITANJA: 2 min

Selimović: Drago mi je što sam se vratio u rodni grad

U današnjem tekstu, pripremili smo vam intervju sa mladim prvotimcem Trepče Alenom Selimovićem.
Selimović je rođen 2001. godine u Kosovskoj Mitrovici, a karijeru je započeo u mlađim kategorijama Trepče. Nakon toga, otisnuo se u Beograd gde je branio boje nekoliko klubova.
Beogradsku karijeru započeo je u omladincima Rada. Nakon toga je prešao u Sinđelić, a posle Sinđelića branio je boje Leštana i Ušća. Ove godine vratio se u svoj grad Kosovsku Mitrovicu, gde brani boje FK Trepča.
Ti si ove godine stigao u Trepču, vratio se u svoj rodni grad. Šta to predstavlja za tebe i koliko ti znači?
“Posle dužeg vremena vratio sam se i odlučio da nastavim karijeru u Trepči. Drago mi je što sam ponovo u svom rodnom gradu i puno mi znači što branim boje Trepče.”
Kako si zadovoljan dosadašnjim učinkom sebe i svoje ekipe?
“Mogu da kažem da sam zadovoljan. U ekipi vlada pozitivna energija, što je i najbitnije. U prvom kolu smo ostvarili jedini poraz do sada i nakon toga smo ušli u jednu dobru seriju rezultata. Time pokazujemo da smo prava ekipa i da smo sigurno jedni od favorita za viši rang. To govori i ubedljiva pobeda protiv RAS-a u prošlom kolu od 3:0.”
Ti si u toj utakmici bio strelac dva pogotka. Kako komentarišeš tu utakmicu?
“Da, bio sam dvostruki strelac i nadam se da ću nastaviti u tom ritmu i da ću u potpunosti opravdati očekivanja uprave kluba. Trudiću se da u svakoj utakmici dam svoj maksimum i da pomognem ekipi da dođemo do dobrog rezultata.”
Šta očekuješ od ove sezone i koje su ambicije kluba?
“Trepča je jedan veliki klub i jedno veliko ime u fudbalu. Mislim da klub zaslužuje viši rang i nadam se da ćemo postići taj uspeh.” – izjavio je Selimović.

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone