Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 1 min

Mokra Gora savladala Jošanicu na “domaćem” terenu

Fudbaleri Mokre Gore iz Zubinog Potoka, savladali su Jošanicu rezultatom 2:0 u okviru 3. kola šumadijsko-raške zone, na stadionu u Baljevcu.
Jošanica kao glavni pretendent za viši rang, ušla je u ovu utakmicu kao favorit. Međutim, znalo se da i iskusna ekipa Mokre Gore čeka svoje šanse.
Igralo se mirno, po nekoliko polušansi na obe strane, ali ništa konkretno. Ekipa iz Novog Pazara je imala veći posed tokom cele utakmice, ali nisu uspeli da to pretvore u gol. Iskustvo i to što su već duži niz godina zajedno, pomoglo je ekipi Mokre Gore da dođe do sva tri boda.
Legenda Mokre Gore, čovek koji je zagazio u petu deceniju, ubojiti napadač Zoran Bešović, doneo je prednost Mokroj Gori u 84. minutu. Tačku na ovaj meč postavio je brzi i prodorni Stefan Perović u 92. minutu.
Nakon utakmice, šef struke domaćih Siniša Jakšić, prokomentarisao je ovu utakmicu:
“Očekivana tri boda za nas. Ekipa je jako dobro delovala i funkcionisala na svakoj poziciji. Protivnik je bio odličan, ali smo mi pokazali čvrstinu i odlučnost. Od nastavka sezone očekujem da nastavimo sa dobrim rezultatima i pobedama.”
Mokra Gora trenutno ima dve pobede i jedan poraz. Nalaze se na trećoj poziciji. Jošanica sada ima učinak od po jedne pobede i poraza i jedne nerešene utakmice i nalaze se na osmom mestu.
Foto: arhiva/FK Jošanica 

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone