Search
Close this search box.
Premier liga
VREME ČITANJA: 1 min

Premier liga ili šumadijsko-raška zona?

Premier liga ili šumadijsko-raška zona?
Očekuje nas izuzetno zanimljiva sezona u šumadijsko-raškoj zoni. Očekujemo mnogo zanimljivih utakmica i grčevitu borbu za vrh, ali i za opstanak.
Šumadijsko-raška zona bi po planu trebala da startuje 20. avgusta, utakmicama prvog kola. Međutim, ako na tenderu za popunu Srpske lige “Zapad”, neka ekipa upravo iz ove zone bude ponudila najviše novca, prvo kolo će se odložiti.
Prštaće ove sezone u šumadijsko-raškoj zoni. Za vrh tabele boriće se nekoliko klubova. Među njima su Sloga, Jošanica, Bane, Trepča, Šumadija, a svoju šansu iz drugog plana čekaju Polet i Karađorđe.
Uzimajući u obzir da će od sezone 2023/24 zone brojati samo dvanaest klubova, reklo bi se da će i borba za opstanak biti grčevita. Ispada minimum pet klubova, što znači da sve ove ekipe koje napadaju vrh tabele, vrlo lako mogu da skliznu i jedan stepenik niže.
Već u prvom kolu gledaćemo derbi susret između Bana i Jošanice. Komšijski derbi kao prava uvertira za celu ovu sezonu. Nagledaćemo se derbija i dobrih utakmica ove sezone u šumadijsko-raškoj zoni, to je sigurno.
Premier liga ili šumadijsko-raška zona? Šta vi birate?

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone