Search
Close this search box.
Нови пројекат
VREME ČITANJA: 2 min

Fudbaleri Trepče startovali sa pripremama

Fudbaleri Trepče okupili su se na svom terenu, gde su i odradili prvi trening pred novu sezonu.
U ne toliko izmenjenom sastavu, u odnosu na protekli šampionat, dvadesetak igrača plus dva golmana, radili su pod „budnim okom“ šefa struke Mileta Vuletića.
Fudbaleri Trepče
FOTO: mSport.rs
Pre izlaska na teren igrače i stručni štab pozdravio je sportski direktor Igor Uljarević. On im je poželeo dobrodošlicu, sreću i zdravlje u narednoj takmičarskoj godini.
Uljarević je predočio da je tokom letnje pauze došlo do malih promena u klubu, u igračkom kadru.
U novu sezonu se ulazi sa dosta mladih igrača iz sopstvenog pogona i par iskusnijih. Za sada je klub pojačan sa četvoricom fudbalera, a tim će biti kompletiran u narednih petnaestak dana.
Fudbaleri Trepče
FOTO: mSport.rs
Mile Vuletić ulazi u novu sezonu sa očekivanjima da se klub što pre vrati u Srpsku ligu. Pred njim je veliki izazov, ali kako kaže on želi da kroz naporan rad stigne do rezultata.
Šef stručnog štaba se nada da će se kroz treninge iskristalisati kvalitet, koji poseduju mladi igrači. Takođe, u narednim danima očekuje i nekoliko igrača sa iskustvom, koji će stići u Trepču.
Ekipu je tokom leta napustilo nekoliko bitnih igrača iz protekle sezone. Luka Popović je pojačao Radnički iz Niša, standardni štoper Nikolić je u pregovorima i traži novi klub. Takođe, šef struke Vuletić, neće moći da računa na Ristića.
Fudbaleri Trepče
FOTO: mSport.rs
Dres Mitrovačkog zonaša, za sada, su zadužili Ilija Ivić, Vuk Jovanović, bivši fudbaler OFK Beograda, Nikola Janačković i Ilija Trajković, povratnik u klub. Trajković će u novoj sezoni ući kao kapiten i nosiće kapitensku traku u klubu gde je ponikao.
Fudbaleri Trepče će pripreme odraditi u Mitrovici i Žitkovcu. Forma će se brusiti i kroz prijateljske utakmice, a imena protivnika će biti poznata u narednim danima.

Možda vas zanima

TABELA Šumadijsko-raške zone