Search
Close this search box.
radan lebane zona jug 2022
VREME ČITANJA: 1 min

Pregled 2. kola Zone Jug – samo jedna pobeda gostiju

Raspucali su se napadači u 2. kolu Zone Jug pa su gledaoci na 8 utakmica videli ukupno 42 gola.
Na sedam utakmica slavili su domaćini, a samo je Plantaža iz Donjeg Stopanja osvojila 3 boda na gostovanju u Badnjevcu.
Plantažeri su do druge pobede (0:2) i maksimalnog učinka na startu sezone stigli golovima iskusnog Nikole Stankovića – Bekama koji je u 48. minutu doneo prednost svom timu, a u 7. minutu sudijske nadoknade vremena i “overio” trijumf svog tima.
Mladost je u Vinarcu upisala prvu trojku posle povrataka u zonski stepen takmičenja (4:1). Domaćin je poveo preko brzonogog Nikolić, a Mtić je postigao naredna tri gola u pobedi svog tima u duelu sa ekipom Gracka.
Nebeski Anđeli su u Bazi Jug u derbiju Pčinjskog okruga ubedljivo savladali Moravu (4:0) i potvrdili da i u ovu sezonu ulaze sa visokim ambicijama.
Kosanica je u Kuršumliji bila ubedljiva protiv Jedinstva iz Gornjeg Stopanja (5:2) i igrom i rezultatom najavila kandidaturu za povratak među srpskoligaše.
Najubedljiviju pobedu zabeležila je Žitorađa (8:0) u duelu sa nejakom Luginom iz Preševa. Zanimljiv je podatak da su se čak sedmorica igrača domaćina upisala u listu strelaca.
U Medveđi pobeda Jablanice posle dosta drame (4:2) u duelu sa ekipom Alakinca i prvi bodovi za domaće posle ubedljivog poraza u Vladičinom Hanu.
Najviše uzbuđenja proteklog vikenda bilo je u Velikom Trnovcu. Doskorašnji srpskoligaš Sloga iz Leskovca je dva puta vodio, ali je Ternoci na kraju ipak uspeo da stigne do pobede (4:3) i bodova.

Možda vas zanima

TABELA zone jug