Search
Close this search box.
567065_fsris1_f-1
VREME ČITANJA: 1 min

VAŽNE ODLUKE: Nakon sastanka IO Fudbalskog saveza, mnogo toga je jasnije!

Sada se sve zna…

Iako je borba za bodove u okviru istočne grupe srpkoligaškog fudbala, kao i u zonskim rangovima takmičenja pod ingerencijom Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije (Zona Jug, Zona Centar, Zona Zapad, Zona Istok), pripreme za prolećnu sezonu, uveliko traju.

U Nišu u sali FS Regiona istočne Srbije, dana 15. decembra održana je deveta sednica Izvršnog odbora ovog regiona na kojoj je po običaju za ovo doba godine usvojen Izveštaj o takmičenjima u svim ligama, Izveštaj o radu Sudijske i Trenerske organizacije, Disciplinskog sudije, a formirane su i popisne komisije.

Istovremeno je usvojen i troškovnik za period 1. januar 2024. – 30. jun 2024. godine koji je ostao nepromenjen.

Takođe je doneta i odluka o početku prolećnog dela prvenstva. Srpska i sve zone krenuće 3. marta, Srpska liga Istok imaće jedno kolo u sredu, zavrsiće se 2. juna, Zone se završavaju 9. juna, bez sreda, osim Juga u kojoj ce biti dve vanredne srede.

Kada je reč o navedenim takmičenjima u okviru Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije, treba napomenuti da se jesenji deo takmičarske godine obeležile ekipe kruševačkog Trayala koja je sa stoprocentnim učinkom stigla do prvog mesta u Srpskoj ligi Istok, dok su titule šampiona prvog dela takmičenja u zonskim ligama osvojile ekipe Jedinstva Bašnjace (Jug), OFK Brzi Brod (Centar), zaječarski Timok 1919 (Istok) i Morava 1918 Ćuprija (Zapad).

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA zone istok