Search
Close this search box.
Jastrebac Blace Zona Jug
VREME ČITANJA: 2 min

POVRATAK U ZONU JUG: Prozivka 15. jula

Nakon 3 godine igranja u Topličkoj okružnoj ligi, FK Jastrebac Blace se vratio u Zonu Jug. 
Kako je preneo portal jugsport.net, u minuloj sezoni tim iz Blaca je osvojio 43 boda, sa skorom 14 pobeda. Odigran je jedan remi i samo jedan poraz. Gol razlika je 80:8. Najbolji strelac je kapiten Bogdan Bradić. On je i najbolji strelac lige a za njim slede braća Filip i Stefan Mitrović, takodje iz našeg kluba.
Domaćoj ekipi je pehar pobednika Topličke okružne lige dodeljen u nedelju 11. juna, na stadionu Kraj jezera, nakon utakmice sa Fk Dobrič Pejkovac. Pehar je svečano dodelio direktor Topličke okružene lige, Predrag Petrović. Boba Grujić, predsednik kluba, tom prilikom je rekao:
Cilj za ovu sezonu ispunjen: Fk Jastrebac se posle 3 godine igranja u Topličkoj okružnoj ligi, vratio u Zonu Jug. Za takmičenje u ovom rangu biće potrebno osveženje i u igračkom i u stručnom kadru, tako da nas očekuje zanimljiv prelazni rok. Jastrebac će pripreme započeti 15. jula, za kada je zakazana i prozivka. Ovom prilikom bih izrazio zahvalnost igračima, koji su uz izvanredne uslove pružili svoj maksimum i tako omogućili da u narednoj sezoni odmeravamo snage sa najboljim ekipama juga.
MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: ŽITORAĐA PONOVO U SRPSKOJ LIGI NAKON 9 GODINA
Drago nam je što su u našoj ekipi i mladi igrači koji zalaganjem i radom mogu da postignu zavidne rezultate . Pre svih tu je mladi i perspektivni golman Veljko Kocić, kao i igrači Nemanja Ćalina, Matija Urošević, Marko Grbić, Nikola Pavlović, a ono na šta smo posebno ponosni je što su svi ti igrači izašli iz omladinske škole F.K. Jastrepca. Naš klub ostvaruje uspešan rad i sa mlađim kategorijama. Naša omladinska škola okuplja oko stotinak dece uzrasta od 7 do 16 godina. Zahvaljujemo se Lokalnoj samoupravi, Opštini Blace, brojnim sponzorima, prijateljima i vernim navijačima koji su bili naš 12. igrač. Vidimo se u Zoni Jug. Napred Jastrebac!
Ističe predsednik kluba – Boba Grujić.

Možda vas zanima

TABELA zone jug