Search
Close this search box.
587359_dinamo1_f
VREME ČITANJA: 2 min

KAO NA POKRETNOJ TRACI: Vranjanci predstavili šestoricu novajlija – skladni sekstet vodi Dinamo ka šampionskom peharu!

Ciljevi su unapred zacrtani.

Fudbaleri vranjanskog SU Dinama Jug nakon prošlosezonskih zavidnih rezultata u okviru Pčinjske okružne lige, sa sjajnim partijama nastavljaju i u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

Prvi deo takmičarske sezone u okviru Zone Jug okončali su na deobi liderske pozicije sa ekipom Jedinstva iz Bošnjaca koja se zahvaljujući boljem gol količniku, +38 u odnosu na +26, okitila jesenjim lovorikama.

Kako bi nastavak borbe za bodove dočekali što spremnije, rukovodstvo vranjanskog kluba zimsku pauzu koristi za jačanje igračkog kadra, a klub je u jednom danu predstavio čak šestoricu pojačanja.

Novi članovi ekipe SU Dinamo Jug postali su Mihajlo Mihajlović, Jugoslav Mitrović, Vladimir Nedeljković, Vukašin Ilić, Vasilije Spasić i Aleksandar Milenković.

Reč je o fudbalerima bogatog igračkog iskustva koji garantuju lakše ostvarenje zacrtanih klupskih ciljeva, a oni su svakako usmereni ka osvajanju šampionskog pehara u plasmanu u viši rang takmičenja, Srpskoj ligi Istok.

Sekstet novajlija u Vranju

Da podsetimo, Vranjanci su tokom prethodne jeseni ostvarili skor od 11 pobeda, pet remija i jednog poraza i sa ukupno 38 osvojenih bodova ulaze u odlučujuće prolećne borbe. Svakako najozbiljniji rival plavo-žutima biće već pominjano Jedinstvo Bošnjace, ali niti jedni, niti drugi ne smeju zaboraviti prokupački OFK Topličanin i SFK Moravu iz Vladičinog Hana koji će svoju priliku vrebati iz drugog plana.

Kada je reč o trentno dve prvoplasirane ekipe mora se istaći da će u nastavku šampionata domaćin velikog derbija biti SU Dinamo Jug koje će u okviru 26. prvenstvenog kola u Vranju dočekati najvećeg konkurenta u borbi za titulu. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončane je podelom bodova, rezultatom 0:0.

Možda vas zanima

TABELA zone jug

VREME ČITANJA: 2 min

KAO NA POKRETNOJ TRACI: Vranjanci predstavili šestoricu novajlija – skladni sekstet vodi Dinamo ka šampionskom peharu!

Možda vas zanima

TABELA zone jug