Search
Close this search box.
678126_451208380-461231210176615-5774173141914472711-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

VELIKA RADOST ZA SVE NAVIJAČE: Ipak se neće igrati okružna liga sledeće sezone!

Vreme je za povratak u zonski rang takmičenja!

Nekada se zonski stepen takmičenja podrazumevao u Novom Selu, međutim u protekle tri sezone ekipa Omladinca se takmiči u okviru Raške okružne lige. “Jurila” je ekipa viši rang, međutim šesto mesto osvojeno protekle takmičarske godine je najbliže što je tim došao do vrha tabele.

Novoformirana Zona Morava u predstojećoj sezoni imaće 14 učesnika, međutim sada je došlo do određenih promena u sastavu lige. Prvak Prve lige Kragujevca, ekipa Divostina odustala je od takmičenja u zonskom stepenu takmičenja, pa je njihovo mesto otišlo na “tender”.

Najbolju ponudu na licitaciji dala je ekipa iz Novog Sela, koja će se nakon četiri godine pauze vratiti u zonski rang takmičenja, ovoga puta u Zonu Morava. Iz kluba su povodom najnovijih dešavanja poručili: 

Republika
Omladinac Novo Selo

– Biće ovo povratak našeg kluba u rang u kom smo se najviše godina i takmičili u kom po tradiciji i istoriji i pripadamo. Trenutni sastav zonske lige je izuzetno jak, sa većinom klubova smo se “borili” i u Srpskoj ligi u periodu najvećih uspeha našeg kluba i čuvenog baraža za Drugu ligu koji se i dan danas prepričava. Ovo je radostan dan za sve Novoselce, za sve navijače Omladinca, vreme je za nove izazove, vreme je za zonu.

Imajući u vidu da će Omladinac od danas i zvanično član zonske lige, sportski sektor kluba će imati nekih 15-tak dana da napravi poteze kojim će ojačati igrački kadar za izazove u višem rangu takmičenja.

Sportski direktor Marko Milenković je u dosadašnjem periodu njegovog angažovanja pokazao da je “sposoban” za velike stvari, pa nema sumnje da će sada dati svoj maksimum da sklopi što jači tim.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone