Search
Close this search box.
510568_omladinac3_f
VREME ČITANJA: 2 min

TEŠKA, ALI NEMINOVNA ODLUKA: Uprava je zbog višeg ranga smenila trenera!

Jako veliko poštovanja kod igrača i navijača ima sada već bivši šef stručnog štaba!

I dalje traje sigurno velika radost u Novom Selu, potvrđeno je u toku jučerašnjeg dana da je Omladinac dobio mesto u Zoni Morava, zbog odustajanja Divostina.

Čelni ljudi kluba su odmah prionuli na posao, krenulo se sa aktivnostima u sklopu priprema za zonski rang takmičenja, i prva informacija nakon potvrde plasmana u Zonu Morava jeste po pitanju trenera.

Miloš Žerađanin i Omladinac sporazumno su raskinuli saradnju. Iz kluba su iskoristili priliku da se zahvale Mišku na dosadašnjoj saradnji, i da mu požele puno uspeha i sreće u daljoj karijeri.

Republika
Žerađanin je “bivši”

Žerađanin je u ovom mandatu vodio Omladinac sa klupe na deset utakmica, i tom prilikom je zabeležio pet trijumfa, tri remija i dva poraza. Sada već bivši trener kluba iz Novog Sela za naš portal povodom prekida saradnje poručio je:

– Pre svega bih želeo da se zahvalim velikom direktoru kluba, Marku Milenkoviću, na vrhunskoj i kvalitetnoj saradnji, obostranom razumevanju i podržavanju. Takođe, želim da pružim podršku i igračima u novoformiranoj Zoni Morava i da se velikoj većini zahvalim na poštovanju i uzajamno obostranoj saradnji. Bilo mi je zadovoljstvo što sam u prethodnom periodu sarađivao sa tako kvalitetnim i karakternim ljudima. Ovi momci su zaslužili ovaj rang takmičenja i uvek ću im biti podrška i vetar u leđa. Sportski vas pozdravlja Vaš trener.

Kako se može čuti iz izvora bliskih klubu, Žerađanin nema potrebnu licencu za vođenje kluba u zonskom rangu takmičenja, i to je bio glavni razlog prekida saradnje sa njim. Miloš je već par puta bio na klupi Omladinca, za njega svi u klubu imaju samo reči hvale, i svi navijači ga cene na visokom nivou.

Imajući u vidu da se Omladinac sada “ekspresno” sprema za viši rang, nema sumnje da će uprava brzo promovisati novog trenera.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Zapadno Moravske Zone