Search
Close this search box.
447364_310963583-537225631740044-6958368059473544512-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

ISTORIJSKA UTAKMICA U RUMENCI: Najmlađa ekipa u ligi spremna je za podvig koji se čekao godinama!

Tu je i revanš za par dana, ali je ovo jako bitan susret za domaćina.

Predstojeći vikend rezervisan je, između ostalog i za mečeve baraža za popunu Srpske lige Vojvodina. Na stadionu u Rumenci domaće Jedinstvo ugostiće ekipu OFK Vrbas, u okviru prvog meča doigravanja  za plasman u viši rang.

Ekipa iz Rumenke je priliku da se izbori za srpskoligaški karavan dobila kao najbolja trećeplasirana ekipa u okviru vojvođanskih liga, sastav Jedinstva je sezonu u okviru “grupe Jug” završio na trećem mestu sa bodovnim saldom na koti 61. 

Pred svojim navijačima sastav Jedinstva je ove sezone u ligi odigrao 15 utakmica i tom prilikom je zabeležio učinak od 11 trijumfa, uz po dva remija i poraza. Ostvarena je i jako dobra gol razlika, 37 puta se tresla mreža rivala, dok je njihov golman savladan samo u devet navrata. Iz Rumenke su povodom predstojećeg meča poručili:

– Dugo željena i sanjana utakmica našeg Jedinstva je stigla! Šansa koja nam se pruža je šlag na tortu i zasluženo mesto za ovu mladu (čitaj najmlađu) ekipu prvenstva. Momci vođeni Dejanom Vuletićem i njegovim pomoćnikom Markom Kuzmanovićem pružiće nam, sigurni smo, ono što najbolje rade. Lep fudbal, puno datih, malo primljenih golova… Po tome smo postali poznati! Nećemo puno piskarati bajke. Sve što treba da se zna jeste da je ovo veliki dan za Rumenku i naš fudbalski klub. Očekujemo da dođete i pružite nam veliku podršku i budete naš 12. igrač!

Republika
Najavni poster

Nedeljni gost u Rumenci biće prošlosezonski vicešampion “grupe Sever” koji je i ove sezone završio na istom mestu, ali će sada kroz baraž pokušati da se pomogne Srpske lige u kojoj je poslednji put klub bio u sezoni 05/06. OFK Vrbas je prvenstvo završio sa pet bodova zaostatka za liderom, kojem je tokom celog šampionata gledao u leđa.

Što se tiče osvojenih bodova na gostovanjima, sastav Vrbasa je u ligi najbolji “gost”, na 15 utakmica ekipa je upisala 25 bodova (7-4-4), uz 22 postignuta i 17 primljena pogotka. Ukoliko se gleda forma na poslednjih par ligaških utakmica, u tom segmentu je nedeljni gost u blagoj prednosti, imajući u vidu da je u seriji od tri trijumfa. 

Jedinstvo (Rumenka) – OFK Vrbas

Nedelja, 9. jun od 17.30

Stadion u Rumenci

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

ISTORIJSKA UTAKMICA U RUMENCI: Najmlađa ekipa u ligi spremna je za podvig koji se čekao godinama!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina