Search
Close this search box.
omladinac-novi-banovci-naftagas-elemir
VREME ČITANJA: 1 min

OMLADINAC (NB) – NAFTAGAS 3:1

SRPSKA LIGA „VOJVODINA“

OMLADINAC (NB) – NAFTAGAS 3:1 (2:0)

Novi Banovci – Stadion: Omladinca. Gledalaca: 200. Sudija: Miloš Ivanović 7. Strelci: Radić u 19, Mališ u 31, Todorović u 64. za Omladinac, a Savanović u 88. minutu za Naftagas. Žuti karton: Aćimović (Omladinac).

OMLADINAC: Blagojević 7, Prijović 7 (od 52. Aćimović 7), Mišić 7,5, Makismović 7, Mališ 7,5, Ahčin 7, Dašić 8, Stanimirović 7 (od 80. Marković -), Radić 7, Todorović 7 (od 71. Kokir-), Milićević 7.

NAFTAGAS: Galin 6,5, Pandurov 6,5, Jeličić 6,5, Bjelica 6,5, Stepanov 6,5, Savanović 7,5, Markoski 6,5, Čigoja 6,5, Bačvanski 6,5, Kovačević 6,5, Samardžić 6,5.

Igrač utakmice: Dašić

Domaćin je poveo već posle 19 minuta nadigravanja, a ime je u listu strelaca, posle karambola u kaznenom prostoru upisao Radić koji je bio precizan sa peterca. Prednost je duplirao raspoloženi Mališ, na isteku pola sata borbe. Dašić je prošao po desnoj strani, odigrao povratnu loptu, na je stigla do Mališa koji je bio precizan udarcem sa šest metara.

Šok u vidu trećeg gola za goste je stigao u 64. minutu. Dašić je ovoga puta prošao po levoj strani, lopta je išla paralelno sa petercem, a Torodorović je bio ekzekutor za ubedljivu prednost. Počasni gol za Banaćane u Sremu postigao je hitri Savanović, na asistenciju štopera Milićevića.

Kada se podvuče crta, zaključak je da je domaćin bio apsolutno dominantniji u posedu lopte, imao je totalnu inicijativu, a Naftagas može biti srećan što nije pretrpeo ubedljiviji poraz, a mogao je da su šanse iskoristili Mališ, Ahčin i Dašić.

D. J.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

OMLADINAC (NB) – NAFTAGAS 3:1

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina