Search
Close this search box.
642054_fsrzs_f
VREME ČITANJA: 2 min

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Dupla kruna je na dohvat ruke, a sezonu mogu okončati i praznih šaka!

Kup takmičenje je stiglo do same završnice i predstoji da se odigra još samo poslednji, finalni dvoboj.

Velika uzbuđenja viđena su na zapadu Srbije gde su danas odigrani polufinalni mečevi Kupa Fudbalskog regiona zapadne Srbije, a interesantno je da su u oba meča slavili gosti, tako da će se u borbi za trofej naći pribojski FAP i Real iz Podunavaca.

Na stadionu “Radoslav Šilja Tadić” ekipa Karađorđa iz Topole ugostila je pribojske “kamiondžije” koje su opravdale ulogu favorita i stigle do ubedljivog trijumfa, mada je pitanje krajnjeg pobednika rešeno tek u finišu meča.

Gosti su poveli preko Veljka Plazinića u devetom minutu susreta, a do drugog pogotka čekalo se punih sat vremena. Nikola Obućina je duplirao prednost, da bi u samom finišu Marko Jović sa dva pogotka i Marko Otašević postavili konačan rezultat meča.

– Kup FS Regiona zapadne Srbije, polufinale:

Karađorđe (Topola) – FAP (Priboj) 0:5 (0:1)

Strelci: V. Plazinić 9`. N. Obućina 69`, M. Jović 78`, 85`, M. Otašević 90`

Stadion: “Radoslav Šilja Tadić”, Topola

Hoće li se u Priboju slaviti dupla kruna?

U drugom susretu ekipa Reala iz Podunavaca gostovala je na Gradskom stadionu u Velikoj Plani, gde je savladala domaću Moravu rezultatom 3:0. 

Gosti su do prednosti stigli u 29. minutu preko Vukašiina Vučićevića, a isti igrač je u 76. minutu udvostručio prednost Reala. Konačan ishod ovog meča postavio je Mihailo Vukosavljević u 88. minutu.

– Kup FS Regiona zapadne Srbije, polufinale:

Morava (Velika Plana) – Real (Podunavci) 0:3 (0:1)

Strelci: V. Vučićević u 29. i 76. i M. Vukosavljević u 88. minutu za Real

Stadion: Gradski stadion “Morava”, Velika Plana

Dve ekipe će u velikom finalu odlučiti o ovosezonskom osvajaču trofeja, a treba napomenuti da pribojski klub ima priliku da se okiti i duplom krunom, ali im je za tako nešto, uz pobedu u finalu kupa, neophodno i da u predstojeća četiri kola zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ekipa Borca 1926 iz Čačka doživi neuspeh, a da “kamiondžije” ostvare stoprocentni učinak.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Podunavsko-Šumadijske zone