Search
Close this search box.
OFK-KIKINDA
VREME ČITANJA: 1 min

OFK KIKINDA U MIRNOJ LUCI: ODAHNUO I ŠPONJA

Kikinda – Minimalnom pobedom u Bačkoj Palanci, fudbaleri OFK Kikinde osvojili su bodove za miran finiš sezone i u preostala tri kola igraće bez stresa i za što bolji plasman. Vladimir Šponja, šef struke, posle brojnih upozorenja koja je slao učenicima tokom proleća, konačno može da odahne.

– Posle lošeg perioda, slabe energije i mnogo kritika s razlogom upućenih na naš račun, uspeli smo da velikom željom i požrtvovanjem dođemo do vredne pobede. Bačka je pokazala da ima kvalitet za više bodova nego što ih je osvojila i bili smo svesni da nas čeka težak zadatak. Opredelili smo se za nešto zatvoreniju igru, čekali šanse iz kontranapada i to nam je na kraju donelo pozitivan ishod – kaže Šponja.

Na Gradski stadion dolazi Radnički.

– Zrenjaninci odlično izgledaju na terenu, trener Levnaić dobro je složio kockice. Ekipa igra s puno samopouzdanja, deluje disciplinovano, raspucana je i biće to komšijski derbi. Verujem da će nas poslednja pobeda pokrenuti, skinuli smo pritisak, a sada je želja da budemo plasirani u gornjem delu tabele. Vraćaju se Rafael i Mojsilović, ali ni u ovom kolu nećemo biti kompletni, jer je Đukić pod znakom pitanja, dok je kartone upario Stanaćev – kaže Šponja.

D. P. P.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

OFK KIKINDA U MIRNOJ LUCI: ODAHNUO I ŠPONJA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina