Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

SPAKOVAO JE KOFERE I OTIŠAO: Prošlosezonski osvajač kupa ostao bez trenera – šef struke napustio klub u najdelikatnijem delu sezone!

Ostvareni rezultati su odlični, ali to nije bilo dovoljno da perspektivni stručnjak ostane na klupi.

Tektonski potres se dogodio onda kada mu vreme nije i navijači se sa punim pravom pitaju, kako će se to odraziti na buduća klupska ostvarenja.

Fudbaleri Meševa iza sebe imaju više nego uspešnu sezonu u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana. Tokom dosadašnje sezone, sportski kolektiv iz mesta koje se nalazi nadomak Kruševca ostvario je skor od 12 pobeda, tri remija i šest poraza i u ovom momentu sa 39 osvojenih bodova deli pozicije dva i tri na tabeli, zajedno sa niškim OFK Sinđelićem, gledajući u leđa jedino neprikosnovenom Trayalu iz Lazarevog grada koji iza sebe ima stoprocentni bodovni učinak.

Međutim, sve navedeno nije bilo dovoljno da šef stručnog štaba Milan Nikolić privede kraju aktuelnu sezonu na klupi.

Naime, četrdesetjdnogodišnji stručnjak se odlučio na neočekivani potez. On je nakon poraza u prethodnoj takmičarskoj rundi protiv paraćinskog SFS Borac (1:2), “spakovao kofere” i napustio redove Meševa, mada kako se može saznati, dva poraza u tri poslednja takmičarska meča, nisu bila glavni razlog za ovakvu odluku.

Pored zasićenja, kao glavni razlog odlaska, navodi se nedavno napuštanje kluba od strane glavnog finansijera što je dovelo do poremećenih odnosa unutar kluba i trener je postao jedina spona između igračkog kadra i rukovodstva.

Republika

Foto: FK TrayalMilan Nikolić na promociji na klupi kruševačkog Trayala

Pred klubom je sada težak zadatak da pronađe adekvatno rešenje za upražnjenu klupu seniorskog sastava, a treba podsetiti da već narednog vikenda Meševo na svom stadionu dočekuje ekipu paraćinskog Jedinstva.

Kada je reč o, sada već bivšem treneru Meševa Milanu Nikoliću, on će se po sopstvenom priznanju posvetiti stručnom usavršavanju i trenutno pohađa predavanja za PRO trenersku licencu.

– Milan Nikolić:

Datum rođenja: 30. mart 1983. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Igračka karijera: Napredak U-19 (Kruševac), Napredak (Kruševac), Smederevo (Smederevo), Gvangžu (Kina), Pahktakor Taškent (Uzbekistan), Irtiš (Kazahstan), Luftetari (Albanija), Zvijezda Gradačac (Bosna i Hercegovina), Vlaznija (Albanija), Moravac orion (Mrštane), Jedinstvo Bijelo Polje (Crna Gora), Trayal (Kruševac)

Trenerska karijera: Napredak U-19 (Kruševac), Trayal (Kruševac)-pomoćni trener, Meševo (Meševo)

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok