Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

DOK SE ČEKAJU “BOMBE”: Stižu pojačanja iz sopstvenih redova!

Planira se i napad na sam vrh tabele.

Napravila je veliki uspeh ekipa Jagodine kada je u sezoni 12/13 stigla do osvajanja Kupa Srbije, tada se tim takmičio i u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji, ali je sada situacija dosta drugačija.

Već tri uzastopne sezone klub iz Jagodine učesnik je Srpske lige Istok, pre toga je jednu godinu proveo u Prvoj ligi Srbije. Iz kluba je pre par dana najavljeno da se ekipa ozbiljno sprema na igračkom planu za narednu sezonu, i da će cilj biti napad na prvoligaški karavan.

I dalje se drže u tajnosti imena fudbalera koji su stigli u opremu Jagodine, ali su čelni ljudi kluba potvrdili da su promovisali dva igrača iz sopstvenih redova u prvi tim.

Jedan od najboljih igrača kadetske selekcije iz prošle sezone, Lazar Bajić (2007. godište), ostaje u Jagodini i u narednoj sezoni i biće priključen prvom timu. Očekuje se da ovaj momak rodom iz Čačka pokaže svoj pun potencijal u narednim godinama, i da će biti bitan član ekipe.

Još jedan momak iz generacije “2007” dobio je promociju u prvi tim, reč je o momku koji je sa velikim uspehom nastupao za kadete, i bio je nosilac igre na sredini terena. Stefan Jovanović “Čipsi” iz Kuršumlije ostaje u Jagodini. Ovo je još jedna investicija za budućnost, i još jedan pokazatelj da se u Jagodini radi jako dobro sa mladim igračima.

Očekuje se da u narednim danima uprava potvrdi angažovanje novog šefa stručnog štaba, a pored toga čekaju se i igračka pojačanja koja će doprineti kvalitetnijim partijama i napadu na PLS.

Proteklu sezonu osvajač kupa iz sezone 12/13 završio je na šestom mestu na tabeli, sa učinkom od 14 trijumfa, šest remija i deset poraza, uz gol razliku 49:37.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok