Search
Close this search box.
ofk-kikinda-gfk-sloven-ruma
VREME ČITANJA: 2 min

OFK KIKINDA – SLOVEN 2:2 (VIDEO)

U derbiju 21. kola Srpske lige „Vojvodina“, OFK Kikinda danas je, na Gradskom stadionu, u finišu prokockala veliku prednost protiv lidera iz Rume: OFK Kikinda – Sloven 2:2 (0:0). Jedini detalj vredan pažnje u prvom delu bio je pokušaj Rafaela u 13. minutu. Oprobao je šut s tridesetak metara, tukao pod prečku, ali je golman gostiju Šegavac bio oprezan i izbio je loptu u korner. Nastavak je odmah doneo gol. Benke je zavrnuo s krila, a Ivanović, koji je ušao s klupe, glavom s prve stative prosledio je loptu u suprotnu malu mrežu za vođstvo. Odmah potom Benke je udvostručio prednost. Nakon polukontre Nađpala kroz sredinu protivničkih redova, Benke je stigao do lopte upućene u prazan prostor i s ivice kaznenog prostora, malo iskosa, niskim udarcem rutinski pogodio suprotan ugao.

Domaćin se opredelio za čuvanje rezultata, dobro mu je išlo, vreme je proticalo bez događaja, a Rumljani, iako bez
nervoze, bili su potpuno bezlični i bezopasni niti senka vodećih na tabeli. Ipak, u finišu rezervista Janjić vratio je neizvesnost, iako akcija gostiju nije previše obećavala. Ilić je ubacio loptu u 16 metara, glavom je odigrao Ignjić, a Mojsilović je slabo reagovao pa Janjiću nije bilo teško da poentira. Šok za Kikinđane usledio je pred nadoknadu, kada je Rafael skrivio kazneni udarac, bacivši senku na do tada solidnu partiju. Zakasnio je s reakcijom i bez potrebe startovao na Maksimoviću, koji ne bi ni mogao ugroziti mrežu domaćina, a Ilić je snažnim udarcem s bele tačke spasio lidera.

SRPSKA LIGA ,,VOJVODINA“

OFK Kikinda – Sloven 2:2 (0:0)

Kikinda – Gledalaca: 250. Sudija: Dušan Pjevac (Temerin). Strelci: Ivanović 47, Benke 49. za OFK Kikindu, Janjić 86. i Ilić (kazneni udarac) 90.+1. za Sloven.

OFK KIKINDA: Žilić, Jokić, Lukić, Beljić, Stanaćev (Radovanović, Adamović), Benke (Đukić), Nađal, Mojsilović, Živojnov (Ivanović), Rafael, Lolić (Mirkov).

SLOVEN: Šegavac, Simić, Radović (Protić), Velikić (Jandrić), Ilić, Savinović, Batalo (Popović), Radišić,
Marinković (Maksimović), Kuljanin (Janjić), Ignjić.

D. P.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

OFK KIKINDA – SLOVEN 2:2 (VIDEO)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina