Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

21 OD 21: Serija je nastavljena i na stadionu nekadašnjeg osvajača kupa – dva gola, isto toliko crvenih kartona i bodovi kreću put Lazarevog grada!

Još samo jedan korak ih deli od obezbeđivanje prve pozicije, ali je želja svih u klubu da ulinak bude stoprocentan.

Puleni trenera Ivice Momčilovića nastavili su sa sjjanim ostvarenjima u aktuelnoj sezoni i nakon teškog gostovanja u Jagodini, približili su se ne samo osvajanju šampionskog pehara, već i okončanju aktuelne sezone sa stoprocentnim učinkom.

Fudbaleri kruševačkog Trayala gostovali su u okviru 21. kola Srpske lige Istok ekipi GFK Jagodine i upravo navedeni meč je smatran onim koji bi mogao da prekine savršeni niz popularnih “gumara”.

Međutim, do toga nije došlo, a Kruševljani su već u uvodnim minutima utakmice stavili rivalu do znanja da su u Jagodinu stigli sa namerom da osvoje sva tri boda. Igrao se šesti minut kada je Petar Vojinović iskoristio gužvu koja je nastala u kaznenom prostoru domaće ekipe nakon kornera i lopta je završila u mrežiStefana Ilića.

Trea napomenuti da je mladi devetnaestogodišnji Aleksandar Janković u 30. minutu zbog druge javne opomene morao ranije u svlačionicu, što je u mnogome olakšalo posao gostujućem sastavu.

Pitanje pobednika rešeno je u 82. minutu kada je aleksa Beskorvajni rutinski iskoristio pravovremenu asistenciju i lopta je po drugi put u mreži Jagodinaca.

Do kraja meča beležimo i direktan crveni karton koji je zaradio Mihajlo Čupić u 85. minutu.

Tri boda iz Jagodine krenula su put Kruševca

– Srpska liga Istok, 21. kolo:

GFK Jagodina (Jagodina) – Trayal (Kruševac) 0:2 (0:1)

Strelci: P. Vojinović u 9. i A. Beskorvajni u 82. minutu

Stadion: Gradski stadion u Jagodini

Sudija: Nikola Ničić

Žuti kartoni: L. Miletić, A. Jovanović (2), J. Zogović, M. Čupić, N. Todorić (GFK Jagodina); F. Gogić, U. Rašković, N. Spasojević, L. Nikolić, D. Stamenković (Trayal)

Crveni kartoni: A. Jovanović, M. Čupić (GFK Jagodina)

GFK Jagodina (Jagodina): Ilić, Tričković, Todorić, Čupić (Miletić), Ranđelov, Jovanović (Stojanović), Ignjić, Janković, Nikolić, Zogović (Krstić), Tasić.

Trayal (Kruševac): A. Simić (Stamenković), Punoševac, Spasojević, Vojinović, Ilić (Beskorvajni), Đurović (Dedijer), Nikolić, Jovanović (Dukić), Rašković, B. Simić (Đorđević), Gogić.

Narednog vikenda ekipa Trayala u Kruševcu dočekuje poslednjeplasiranu Žitorađu, dok će GFK Jagodina gostovati Vlasini u Vlasotincu.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok