Search
Close this search box.
670-15
VREME ČITANJA: 2 min

NOVI PORAZ OFK BEČEJA 1918 U PANČEVU

Fudbaleri srpskoligaša sa Tise su izgubili u Pančevu od Dinama 1945 rezultatom 2:0(0:0). To je treći poraz momaka sa Tise u nastavku sezone i sada su na 13. mestu tabele vojvođnskih srpskoligaša, koje vodi u niži rag takmičenja. Međutim, ima još dosta da se igra i niko u klubu ne gube nadu da će se spasiti ispadanja. Samo da prorade napadači. Jer, u dosadašnje četiri utakmice nastavka nisu postigli nijedan gol i u tome treba tražiti razlog posrtanja na tabeli.

– Još jedna utakmica u kojoj nismo nadigrani, ali smo na kraju zasluženo izgubili, jer je rival postigao dva, a mi nijedan gol. Pogotovo smo u prvom poluvremenu kontrolisali igru i naša zadnja linija je bila sve vreme, gotovo, na centru terena. Međutim, šta to vredi kad pred golom rivala nismo ništa uradili. Da nesreća bude veća, jedan od napadača Mihajlo Mitić je dobio udarac iveć u 30. minutu je morao da napusti teren. Ostaje nam da nastavimo sa radom i, pošto nemamo kvalitetnog napadača, pokušamo od postojećeg kadra da nekoga ubacimo „u vatru“. Ko zna, možda će nam uspeti. U svakom slučaju ne gubimo nadu, ne napušta optimizam trenera Bečejaca Dragana Ivanovića.

Dres OFK Bečej 1918 u Pančevu nosili su: Milovanov, Ćuk (od 85 Ćurčić), Pejić, N. Vještica, Vlaisavljević, Tutnjević (od 85 Čeman), Mitić (od 38. Kobiljski), Milovanović, Vorgučin, Hardi (od 57. Tomić), Videnović.

Hoće li se taj optimizam preneti na igrače, ostaje da se vidi. Već u subotu, kda dolazi novosadski Kabel.

V. Jankov

Povređen: Napadač Mihajlo Mitić je zbog povrede igrao samo pola sata – foto: V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

NOVI PORAZ OFK BEČEJA 1918 U PANČEVU

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina