Search
Close this search box.
Screenshot_20240221_131439_com.instagram.android_edit_148917290606442
VREME ČITANJA: 1 min

MAČVA – PODUNAVAC 1:0

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Mačva – Podunavac (Belegiš) 1:0 (1:0)

Šabac – Gledalaca: 100. Sudija: Dragoslav Kostić i Miroslav Popović. Strelac: Novaković u 57. minutu.

MAČVA: Savić, Marković, Stanković, Jovović, Ćirović, Stanojević, Vukojević, Novaković, Đalamić, Branković, Đorđić. Igrali su još: Živanović, Vraštanović, Rakić, Isakovski.

PODUNAVAC: Bjelica, Radočević, Radojčić, Milisavić, Miljović, Ilić, Milikić, Despenić, Tejić, Čelar, Perić. Igrali su još: Aleksić, Petković, Milosavljević, Goranović, Čermelj, Milanović, Filipović.

Na pomoćnom terenu Mačve prijateljska utakmica za domaćina imala je više revijalni karakter. Od startera su na teren izašli samo Novaković i Vraštanović, igrači sa manjom minutažom, golman Savić, Branković, Ćirović, Jovović, kao i najtalentovaniji omladinci, čak i kadeti.

U prvih pola sata uzbuđenja nije bilo, da bi u 35. minutu dobar šut Brankovića, odličnom odbranom zaustavio Bjelica. Na suprotnoj strani, Despenić je iz slobodnog udarca šutirao preko gola.

U 44. minutu mladi golgeter Đorđe Đorđić imao je odličnu priliku, ali golman je sjajno intervenisao. Šapčani su, u nastavku, pojačali tempo i preuzeli inicijativu. Dobru priliku imao je mladi Đalamić, glavomje šutirao blizu okvira gola, da bi u 57. minutu Martin Novaković iz daljine konačno savladao golmana Podunavca.

Domaćini su imali još dve prilike preko Rakića, a na suprotnoj strani, sjajno je šutirao Milanović i za malo nije bio precizan.

S. Prstojević

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Kolubarsko-Mačvanske zone